Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie. Otóż.. Moja siostra byla z półrocznym synkiem w szpitalu tydzień czasu. I przy odbiorze wypisu musiala zapłacić 220zl za swój pobyt i wyżywienie. Nie powodzi jej sie zbytnio i 2tyg zalega z zapłatą za pobyt i nie moze odebrac wypisu. Moje pytanie.. Czy urosną jej jakieś odsetki ???

Gość gość
to nie miała ubezpieczenia? nie wiem czy rosną odsetki, ale skoro nie ma 200zl, a decyduje sie na dziecko, to cos nie tak

Gość gość
Nie bede tu opowiadac calej historii. jest ubezpieczona i jej synek tez. tylko za jej nocleg i wyzywienie tyle wyszlo.. i sie zastanawiam czy urosly jakies odsetki..

Gość gość
Siostra zostala sama z malym bo jej maz bedac za granica w pracy zostal postrzelony tak zwanym rykoszetem. znalazl sie w zlym miejscu o zlym czasie. i zostala sama bedac w 8msc ciazy. no i z powodu smierci meza urodzila wczesniej (stres itd) nasi rodzice juz dawno nie zyja i tylko ja jej zostalam. ale sama mam 2dzieci i tylko maz zarabia. chciala bym jej jakos pomoc bo maly czesto choruje i boi sie ze nastepnym razem pojdzie z malym do szpitala to albo go nie przyjma albo nie beddzie mogla zostac z malym w szpitalu. jesli urosly odsetki to postaram sie jej jakos pomoc. tylko nie wiem czy w ogole moze byc cos takiego jak odsetki za pobyt matki w szpitalu..