Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234512345

Pomóżcie mi proszę

Polecane posty

Gość 1234512345

jestem chlopakiem, nigdy co prawda na forum tego typu nie wchodzilem... z reszta tez nie wiem czy to dla kobiet czy co, mianowicie mam problem i to duzy. Moja dziewczyna rok mlodsza bardzo mnie kocha, daje z siebie na prawde duzo, ja dawniej popelnialem najwieksze bledy w zyciu.. tj. oklamywalem ja.. Mialem taka przyjaciolke, w ktora bylem zapatrzony itd, duzo sb wczesniej pomagalismy itd, byla bardzo ladna. Jednak nie moglem zrozumiec w tedy jednej bardzo waznej rzeczy - wyglad jak modelka to nie wszystko. Moja dziewczyna jest sliczna przyznaje, madra i kochająca bardzo, przez dluzszy okres naszego związku oklamywalem ją, pisalem z przyjaciolka calkiem podobnie jak z nia w sensie... cos typu "kotki, kochanie" i podobne takie p*****ly. Nie odeszla bo kocha, i stracile do mnie zaufanie.. w nic mi nie wierzy, Po dluzszym czasie przekonalem sie jaka ta przyjaciolka jest na prawde.. falszywa, podla, miala mnie nie powiem gdzie -.-.. do tego jest pusta jak pustak no.. Ona wpiera mi ze za nia tesknie, itd minely juz od mojego postanowienia (tj. ze nie mam zamiaru sie z nia przyjaznic, ze bardzo tego zaluje, ze nigdy wiecej jej juz nie oklamie, ze sie to nie powtorzy) i do tej pory (2 miesiace minely) dotrzymuje postanowienia, jestem szczery, co 2-3 spotkania zacząłem kupowac róże, najwieksze jakie byly w kwiaciarni.. ale co to daje? uspakaja sie na kilka dni.. pozniej znowu przypomina sie jej wypomina mi i wpiera ze tesknie za nia ;/ a przeciez tyle razy jej tlumaczylem... na początku uwazala ze jestem inny, trenuje taekwon do 7 lat, jestem starszy ponoc db wygladam, i ona nadal tak uwaza, ale nienawidzi mnie za to ze klamalem / proszę uprzejmie o pomoc i wysluchanie tej litanii.. KOCHAM JA BARDZO A NIE WiEM CO ZROBIC BY UWIERZYLA ;/ jesli nie rozumiecie tematu to pytajcie nie?..

Gość gość
Odbudowanie zaufania zabierze o więcej niż 2 miesiące, i wiele, wiele róż. Postaw się w jej sytuacji i pomyśl czy też tak od razu, "zapomniałbyś" o kłamstawach? Napewno nie od razu. Kochasz ją, to od Ciebie zależy ile trudu włożysz w to, aby odbudować jej zaufanie do Ciebie. Powodzenia

Gość 1234512345
no dzieki dzieki, wiem wymaga czasu, ale ja potrzebuję konkretnej rady by jakos ją przekonac ;/