Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jakieś przykłady przyjaźni damsko męskiej

Polecane posty

Gość gość

moim zdaniem takie cos nie istnieje. Po pewnym czasie u ktorejś ze stron przerodzi się to w coś powazniejszego. Dlatego własnie mam tylko 2 lub 3 kumpli, chociaz nie wiem jak dlugo. Zadna z tych znajomości nie skonczyła się dozgonna przyjaźnią

Hmm jestem dziwna ale dla zawsze robię z tego równanie. Dla mnie powiedzmy 100% przyjaźni = się miłość. Jeśli jest to mocna przyjaźń, i kobieta i mężczyzna dobrze się w niej czują, lgną do siebie, wolą spędzać czas ze sobą niż z innymi (określmy tą przyjaźń na jakieś 80%) to jest bardzo duża możliwość, że dojdzie do zauroczenia.

Gość kaktusik niebieski
mam kolezanke z ktora lubie sie klocic jestemsy przyjaciolmi :) Ale istnieje duze parwdopodbienstwo ze moglibysmy " to z robic " mam 30 lat. W swoim przykladzie nie znam takiej przyjazni. Zawsze konczyla sie " tym " lub kogos ciagnelo cos wiecej niz tylko przyjazn ktora byla wymowka

Gość gość
taka przyjazn nie istnieje

Gość gość
Ja mam takiego kumpla, znamy się ze studiów, co prawda teraz rzadko się widujemy, ale mamy kontakt telefoniczny. On jest dla mnie całkowicie aseksualny.

Aseksualny. Ale czy w przejściu od przyjaźni do zauroczenia nie można wziąć pod uwagę więzi psychicznej? Czy tylko sex bierzecie pod uwagę?