Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy byscie poczekaly prosze o odp

Polecane posty

Gość gość

Stracilismy dziecko. Minelo 9 tyg. Zrobilsimy wszystkie badania oprocz genetycznych. Czekamy na termin pobrania. Lekarz pozwolil sie juz starac wszystko po porodzie sie wygoilo owulacja juz jest. Czy byscie juz sie staraly czy poczekaly te 2 miesiace na wyniki genetyczne i dopiero zaczely starania?

Gość gość
ja bym poczekała. 9 tyg to bardzo mało. Niektórzy lekarze zalecają 3-6m-cy

Gość gość
Mam straszne parcie na dziecko. Bardzo chce byc mama. Dobrze sie czuje. Po porodzie i ciazy nie ma sladu juz. Wszystkie badania wzorowe. Tylko czekamy na genetyczne.

Gość gość
Ja bym zdecydowanie czekała!!!!!

Gość pennyy_black
ja bym też czekała. w szpitalu ze mną leżała oszołomka, która w następną ciążę zaszła 1,5 mieś po poronieniu i łyżeczkowaniu. leżała na podtrzymaniu, bo miała krwiaki większe od dziecka. moja gin zalecała czekać 12 tygodni.

Gość gość
Chcielibysmy po okresie zaczac sie starac czyli za jakies 2 tyg/3 tyg. Macica jest w dobrym stanie badania tez. Tylko wstrzymuje mnie te badanie genetyczne. Ze nie chce pluc sobie w brode ze nie poczekalam.

Gość gość
poczekajcie - pomyśl że całe życie przed tobą a ile razy będziesz w ciąży? te pare tygodni szybko minie a będzie więcej wiadomo