Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dla Was te piersi

Polecane posty

Gość gość
pompki nie spalaja tluszczu z piersi :D cwiczenia silowe sa na budowanie miesni nie spalanie tluszczu. tluszcz spalaja aeroby. pompki ewentualnie, jak duzo robisz i z wigorem, moga ci spalic tluszcz z brzucha, ale i to jest watpliwe.

No i? Całe swoje życie i samoocenę będziesz od tego kolegi uzależniać?

Gość gość
To organizm wybiera skąd spala tłuszcz. Mój upodobał sobie cycki, to z nich najchętniej pobiera tłuszcz.

Gość gość
jak sie robi systematycznie, a nie przez pare tygodni, to efekt bedzie. fakt, ze ja do tego jeszcze cwicze (lekka) joge, ale mysle ze glownie pompki mi zrobily biust o rozmiar wiekszy, a przy okazji sterczacy i nawet bez stanika wyglada pieknie przez bluzke.

Gość gość
Robiłam kiedyś pompki i zaczęły mi się robić muły na łapach. Szanownym pompkom mówię - nie, dziękuję. Chcę zostać kobietą, ok.

Gość gość
nie chodzi mi o to, ze organism wybiera, skad spala tluszcz, tylko ze pompki bujuja miesnie, a nie spalaja tluszcz. ok. moze kazdy ma inna sytuacje, ja polecilam cos, co zadizalalo u mnie. zreszta wole miec nawet mniej tluszczu na cyckach, niz wiecej, ale ten cyc zwisa, a plecy i ramiona oraz brzuch wygladaja jak plaskie flaki ;)

Gość gość
tzn. brzuch akurat plaski powinien byc, ale wszedzie indziej lepiej wygladaja kraglosci, czyli lekko wymodelowane miesnie. szczegolnie po 30, 40 zaczyna sie cialo robic plaskie i flakowate, jesli sie nie cwiczy. nawet bedac szczuplym.

Gość gość
Ale wielkie cyce, to nic innego jak płaty skóry wypełnione kilogramami tłuszczu. Faceci jarają się po prostu tłuszczem ulokowanym na klatce piersiowej...

Dłużej robiłam ;) Ale ja jestem młoda i jak zauważyłam mam niewielki biust więc ciężko by nie był jędrny i sterczący :D

Gość gość
No właśnie małe biusty potrafią być takie ładne, sterczące, jędrne. No ale kochani faceci zamiast to docenić, to przyczepią się, że nie są wielkie jak arbuzy.

Gość gość
coś musi być ważne, skoro tak niewiele w was może ineteresować

Jak mówiłam, mnie się nikt nie czepiał :P Zafiksowana jesteś.

Gość gość
No coś musi być ważne, ale czy muszą to być koniecznie wielkie cycki? A zresztą, mam już dość tego przejmowania się gustem jakichś ^#%&*. Chcę być wolna od tej dyktatury odpowiedniego wyglądu.

Gość gość
Pracuję nad tym, ale ciężko mi idzie, skoro weszłam i udzielam się na tym topiku.