Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnna25

Podejrzenie ciąży i jego zachowanie

Polecane posty

Twoje życie Twoje wybory ;) Ale jak już chcesz coś robić (zostawić go/wybaczyć) to bądź silna i stanowcza, bo najgorzej jak np. tu z jednej strony o rozstaniu mu powiesz a potem przymykasz oko. Niekonsekwentnych ludzi się jednak mniej szanuje.

Gość annnna25
Ok, dziekuje za rady :) Pozdrawiam i milej nocy.

Gość gość
Robię to celowo. :-) Żebyś przestała sama siebie oszukiwać. Spałaś z facetem kilka lat. Kto teraz będzie Ciebie obsługiwał? Złość wkrótce Ci minie. On przeprosi. I dalej będzie dmuchał swoją lalę. Ty będziesz czuć się w tym związku coraz gorzej. Aż znajdziesz sobie innego. I dopiero wtedy zaczniesz POWAŻNIE myśleć o rozstaniu. O ile ten drugi będzie lubił dzieci...

Gość gość
Ja bym go zostawiła skoro twierdził że zmarnował sobie życie to bardzo prawdopodobne jest też to że prędzej czy późnej by cie zostawił. Powinnaś z nim zerwać.

Gość gość
Też bym zostawiła. Teraz cię przeprosił, ale tylko dlatego, że okazało się, że w tej ciąży nie jesteś. Bardzo prawdopodobne, że jak kiedyś naprawdę zajdziesz, on cię zostawi, bo znów dojdzie do wniosku, że mu życie zmarnowałaś. Ja bym nie ryzykowała.

Gość gość
zostaw go, lepiej że teraz taka sytuacja wyszła, a nie po ślubie, wtedy byś już miała problem, bo rozwód, alimenty, podział mieszkania... są naprawdę na świecie normalni faceci, może nie ideały, bo ideałów nie ma, ale takiego zachowania bym facetowi nie wybaczyła

Gość Gościuffka9
Witam. Moja rada jest taka- zostaw go jak najszybciej bo zmarnuje Ci życie. Wiem coś o tym bo moja sytuacja wyglądała podobnie po 3 latach związku się oświadcza za pół roku dowiaduje się że jestem w ciąży i wszystko się sypie. Mało tego leci do innej jak pies. A ja zostaje sama w 3 miesiącu ciąży. To jest fakt że faceci to tchórze. Nie wszyscy ale większość i Twój też do tego się zalicza.

Gość ewelins
Nie marnuj swojego czasu, ani jego chyba po to sie oswiadczyl zeby zalozyc kiedys z Toba rodzine, nawet jakby sie to mialo stac teraz. Z drugiej strony moze dlatego byla taka reakcja bo tego nie planowaliscie w najblizszym czasie i chlop sie poprostu przestraszyl. Przerazilo go to, czesto sie takzdarza ze nawet jakfacet chce to czuje jakies przerazenie wiadomo dla kazdego by o byla jakas nowa sytuacja. Przemysl to sobie jeszcze i porozmawiaj z nim teraz na spokojnie dlaczego takzareagowal itd. Moze z rozmowy tez wyciagniesz jakies wnioski. Pozdrawiam

Gość gość
Pytasz jak masz się zachować? A co podpowiada Ci serce skoro się do niego zraziłaś jak sama piszesz? Twój narzeczony to zwykł świnia. Jak można komuś kogo się kocha powiedzieć, że zmarnowało się z nim życie? JA sobie tego nie wyobrażam. Zastanów się czy z kimś takim chcesz założyć w przyszłości rodzinę, bo gdyby taka była jego pierwsza reakcja to można by to jeszcze podciągnać pod jakiś "szok", ale jeżeli on to robił przez kilka dni no to niestety, ale masz do czynienia z pierwszej klasy draniem.

Gość gość
Dlaczego piszesz jego Matka z wielkiej litery? Ona też jest tu znaczącym problemem.