Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fetysze

Polecane posty

Gość gość

no, pochwalcie się jakie macie fetysze :)

Gość chce ogladac twoje  nogi
chwale dzin przed zachodem slonca 🖐️

Gość gość
stopy, dominacja i piss :)

Lubie zapach nowo kupionej książki ! Farba drukarską i niepozaginane stronnice ;) super sie wtedy czyta połykając oczyma słowo za słowem laknac kazdego zdania i wyrywając litery okrutnej bieli kartek! Ledwie muskajac palcami przy przekładaniu stron wlepiać oczy czując nabrzmialosc policzkow i suchośc w ustach! To właśnie jest ta chwila kiedy czuje te bliskość czytając powieści historyczno batalistyczne ;) hehe - czy to moze byc fetysz?

Gość gość
w obie

Drugim fetyszem jest zmysł smaku, kiedy pobudzona wyobraźnia wystukując rytm serca podnosi ciśnienie i sprawia ze swiat wariuje! To właśnie smak sprawia ze lekko rozchylone usta stają sie wilgotne a wynurzajacy sie koniuszek języka ociekajacy wilgocia wodzi tam i z powrotem po wąskiej płaszczyźnie ! Zamykając oczy czuje ze jest juz gotów ! Wtedy naklejam znaczek na kopertę z zeznaniem podatkowym i wysyłam do urzędu podatkowego! To fetysz?

Gość fgdggdgdfgdf
Uwielbiam piekne stopy szczegolnie w szpileczkach i ladnie pomalowanymi pazurkami, wtedy bym je ssal :)

Gość gość
Ja mam taki fetysz ze uwielbiam damskie fartuchy i podomki ze stylonu.Bardzo podniecam sie jak widze kobiete w takim fartuszku.Lubie takze sam zakladac na siebie taki stylon i sie nim podjarac.:)

Gość gość
Moja zona wklada mi do kieszeni jej noszone majteczki.wie,ze lubie jej zpach i smak dlatego to robi.podnieca ją świadomość, ze w pracy dyskretnie sie upajam zapachem jej c*****eczki.wie,że jak wrócę to dotrę do źródełka zapachu.ale najpierw stawia go stopkami.tak jestesmy FETYSZAMI i dobrze nam z tym.

Gość Gooościu
Ooo ja mam dwa fetysze: Pierwszy to zgrabne zadbane bose kobiece stópki. Uwielbiam je pieścić, lizać, ssać paluszki, a później patrzeć i czuć jak kobieta tymi stópkami doprowadza mnie do orgazmu. Uwielbiam patrzeć jak ona rozciera moje nasienie stópka o stópkę.... Drugi fetysz to duże, jędrne, wargi sromowe. Kiedy widzę wygoloną c**kę, a wydatne długie falbanki zwisają swobodnie, to ja po prostu odlatuję. Miałem kiedyś taką dziewczynę. Uwielbiałem kiedy ona siadała na mojej twarzy tą swoją muszelką wprost na usta. Mogłem leżeć w nieskończoność pod nią i lizać i pieścić językiem ją od dołu.

Gość gość
ja mam tylko jeden fetysz, a jest nim... kobieta :)

Gość pntlt w przelocie
Jak wyzej ale w liczbie mnogiej . kobiety kobiety kobiety w calosci bez kawalkowania .

Gość gość
Rogi Lubie patrzeć jak żona robi to z innymi, na koniec ja ją zapinam.

Gość fetysz men
Moj fetyszek to stópki gole w szpileczkach dominacja piękne dlugie pomalowane paluszki uwielbiam lizac ssac mojej zonie ...

Gość gość73
Ja uwielbiam nosić pas cnoty i patrzeć jak moja Żona robi to z innym. Oczywiście najpierw ja Ją szykuję, szpileczki, majteczki, sukienka - ubieram na Nią. Następnie ona znajduje faceta, który na moich oczach ją ****** Jak robi mu loda to mnie całuje w międzyczasie, a później to już z górki. Nie będę się rozpisywał, ale moje ulubione fragmenty są 2: 1) kiedy on ją ***** "na pieska", a ja leżę pod nią i widzę jej cipkę i wiszące nade mną jaja - zapach cipki, jej jęczenie i mój penis obrzmiały w pasie cnoty... 2) kiedy spuszcza się jej w o***t/cipkę/twarz/stopy a ja muszę to potem zlizywać