Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam chodzić nago po domu

Polecane posty

Gość gość
ten zespól to takie emo-gunwo :D, ale mają kilka "piosenek" które wpadły mi w ucho, powiedzmy mocno szowinistycznych :D no i nie przejmuj się, kto w tych czasach jest zdrowy? :) nie słyszałem tego nigdy..albo nie zrobiło na mnie wrażenia i nie utkwiło w pamięci.. :X

Gość gość
pytanie tylko czy jest tak naprawdę czy może tylko tak o sobie myślisz? :) zeszliśmynieco z tematu nagośc***prawda? :D

Gość gość
przykre. zauważyłem, że masz już przeszło szczęść tysięcy postów na liczniku..to niezły wynik o0

Gość gość
fakt nie mało:) ciekaw jestem ile postów wyszło już z pod mojej ręki. pora spać prawda? :) na dobranoc przedstawię się jeszcze:) mściwy k***s, miło mi ;D

:D to z tą laską co miała z Tobą zdradzić obecnego?:D i miałeś ją sfotografować? jak poszło?:D czy to nie Ty?:D

Gość gość
to ja i jeszcze tego nie zrobiłem, prawdę powiedziawszy pod waszym wpływem ruszyło mnie nieco sumienie...aczkolwiek nie porzuciłem pomysłu do końca

haha no to nie pod moim, bo zdradzająca powinna zostać upokorzona dokładnie tak jak upokorzyła kogoś z kim jest. takie moje zdanie.

Gość gość
sprawa się nieco skomplikowała ale nie będę o tym tutaj pisał :) swoją drogą dlaczego ty jeszcze nie śpisz?:)

Gość gość
nikt? dorosła kobieta z ciebie, poradzisz sobie :)

Gość gość
to dobrze, nic nie tracisz:) moja przyjaciółka ostatnimi czasy zwariowała na punkcie swojego nowego kota..prawie codziennie dostaję jakieś jego nowe zdjęcie :O ok, oczy mi się zamykają, dobranoc raz jeszcze :)🖐️