Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hknmcjgj

wspolny weekend czy to jest normalne

Polecane posty

Gość gość
to niewazne czego on chce, bo tylko jej potrzeby sie licza :D

Gość sdgdgdd
jeszcze jedno: kiedy mu zaproponowalas pójscie do tej kolezanki?

Gość hknmcjgj
zakladam ze po to ma jezyk zeby powiedziec, ze np chcialby zostac ze mna w domu. a to wygladalo tak, ze na moja propozycje, zebysmy poszli razem na impreze on powiedzial "nie, nie chce mi sie, to ja umowie sie z K."

Gość gość
nie rozumiem osób które Cię krytykują :| jak komuś zalezy to się przejmuje i tyle. z mojego punktu widzenia facet Cię ostentacyjnie olewa...robi ci łaskę czy co?,pozwalając dołączyć do spotkania w pubie?!! śmiechu warte. Skoro rzadko się widujecie a on nie ma potrzeby spędzić czasu z tobą (zawsze moglibyście iść na kompromis, wpaść na urodziny złożyć życzenia, a potem skoczyć do tego cholernego baru) to coś jest nie tak. nie pozwól się traktować jak gnojka. masakra ja bym się wkurzyła na takiego delikwenta sfochowanego

Gość hknmcjgj
cala sytuacja miala miejsce wczoraj. wczesniej wspominalam o tych urodzinach, ale ze chcialabym na nie pojsc i zebysmy moze poszli razem powiedzialam wczoraj

Gość gość
"zakladam ze po to ma jezyk zeby powiedziec, ze np chcialby zostac ze mna w domu" x zazyna mi byc szkoda chlopaka nawet jak ma cos za uszami, czy do ciebie naprawde nie dociera, ze on nie chcial zostac w domu?? ze skoro Ty od dawna mialas zaplanowane zeby tam pojsc to on sobie zaplanowal wyjscie z kim innym?? boze, widzisz tylko czubek swojego nosa, ja ja ja

Gość gość
Moim zdaniem cos tu w tym wszytkim smierdzi. Ale najgorsze co mozesz zrobic to sie mu narzucac w tej sytuacji bo na to wyjdzie. Na impreze koniecznie idz i nie wyglupiaj sie zeby do niego po nocy gdzie tam dochodzic. Nie bedziesz przeciez chyba za nim latac?

Gość gość
nie to nie jest normalne ale sa sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi i wtedy bedzie lepiej na serio 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość sdgdgdd
no to rychlo w czas mu zaproponowalas skoro wiedzialas o tym dawno :) widzisz ksiezniczko, ty tez idealna nie jestes, zapewne gdyby odwrócić role to poczulabys sie jakbys dostala w twarz, ze wiedzial o jakiejs imprezie u jego znajomych od dawna a dopiero dwa dni przed C**proponuje pójscie :) cham i prostak i pewnie proponuje z braku laku

Gość sdgdgdd
jak juz pisałam, idż i baw sie dobrze, zobaczysz jak bedzie po weekendzie

Gość jejku jej
nie miał siły iść z tobą, ale znalazł ją na spotkanie z koleżanką...aj...sorry PRZYJACIÓŁKĄ. nie-to nie jest normalne. albo stroi fochy, albo ma cię dosyć. weź go trzaśnij garnkiem przez lep to wróci do pionu ;) a tak na poważnie, ja bym do kogoś kto mnie tak traktuje nie dołączyła po urodzinach.masz pełne prawo czuć się urażona. to tyle z mojej strony ;)

Gość hknmcjgj
to jest powazny zwiazek z wieloletnim stazem. my tez nie jestesmy juz dziecmi. na pewno nie bede za nim latac, ale nie bede tez sie bawic w jakies gierki pt udawac ze sie fenomenalnie bawilam na imprezie. zastanawiam sie, jak wygladaja zwiazki ludzi, ktorzy mnie tak bardzo krytykuja i ile czasu spedzaja ze swoimi partnerami.

Gość hknmcjgj
wczesniej te urodziny byly tematem otwartym, obydwoje wiedzielismy, ze sa, ale nie rozmawialismy o tym, czy na nie pojdziemy, czy nie. jak w koncu stwierdzilam, ze chcialabym, zebysmy poszli, to mi oznajmil, ze on nie chce i umawia sie z inna kobieta, a ja mam do nich nie dochodzic.

Gość sdgdgdd
ale przeciez sama twierdzisz, ze nic ich nie laczy, czy gdyby umówił sie z facetem też bys tak to przezywala?? bo samo to ze piszesz, ze umówił sie z KOBIETĄ świadczy, ze jednak ich relacja ci nie pasuje; po co sie oszukiwac

Gość jejku jej
no chyba nie jest tak poważny związek, skoro masz niepoważnego partnera :) może miał za dużo wolności i zaczął żyć już oddzielnie nie biorąc cię po uwagę ?

Gość gość
ja tu zadnego zwiazku nie widze :/

Gość gość
też nie rozumiem zebranych tu krytykantów, ok. koleś moze nie chcieć iść na urodziny, ok. może się spotkać w tym czasie z koleżanką (skoro masz pewność że to tylko i wyłącznie taka relacja) ale to że omija temat późniejszego spotkania się razem na mieście nie jest już normalne, może nie wie jak te spotkanie się rozwinie i dlatego zostawia sobie furtkę?

Gość hknmcjgj
no wlasnie o to chodzi, ze nie jestesmy jakimis dzieciakami, ktore siebie zapraszaja na imprezy. mamy wspolne mieszkanie, duzo wspolnych spraw. co do tego, czy to kobieta, czy mezczyzna. pewnie gdyby umowil sie z mezczyzna byloby mi o tyle latwiej, ze przyjelabym, ze to taki meski wieczor z chlaniem i billardem i ze rzeczywiscie nic tam po mnie. chociaz zla tez bym byla, ze umawia sie gdzies beze mnie mimo tego, ze mamy tak malo czasu dla siebie.

Gość hknmcjgj
nie wiem, co mam zrobic w tej sytuacji. oczywiscie moge isc na urodziny, wrocic nad ranem, a nastepnego dnia udawac ze wszystko jest ok. tylko wg mnie to nie jest ok, jego zachowanie jest dziwne

Gość jejku jej
wiesz co autorko? wiek nie zawsze jest świadectwem dojrzałości :| a zapraszanie się na wspólne spędzenie czasu jest kwestią uprzejmości i waszej zażyłości czy to w towarzystwie czy bez...

Gość sdgdgdd
ale musisz sie pogodzic z tym, ze przyjaciele mają swoje sprawy :) moze on chce pogadac, moze ona ma jakis problem, sama sobie wmawiasz, ze nic ich nie laczy, ja nie wierzę, ze takie przyjaźnie damsko-męskie są czyste, zawsze któraś strona chce czegoś więcej, więc moze zrewiduj swój pogląd bo widać, że jesteś o nią zazdrosna, co do wspólnego spędzania czasu, nie wiem jak było przed kryzysem ale nie mozesz na nim wiecznie wisieć jak nie jestescie w rozjazdach, jezeli Ty widzisz to tak, ze bez siebie nie mozecie nigdzie wychodzić bo jest obraza majestatu a on uwaza inaczej to nie po drodze Wam, ja bym z nim po prostu porozmawiala jak on to dalej widzi

Gość hknmcjgj
nie powiedzialam, ze nie mozemy bez siebie nigdzie wychodzic. jak jedna osoba ma chec gdzies wyjsc, a druga nie, to wiadomo, ze mozna spedzac czas osobno. ale to inna sytuacja niz w momencie gdy dwie osoby chca gdzies wyjsc a facet zachowuje sie tak, jak on.

Gość jejku jej
sdgdgdd no jeżeli w związku czujesz,że ktoś na tobie wisi ... hmm to może nie warto się męczyć. Myślę że jakby facet chciał po prostu pogadać z kumpelą to by znalazł czas w tygodniu żeby umówić się na kawe wieczorem czy coś :P a nie oznajmiał, że skoro ty mi tak-to ja tobie owak. ewidentnie się wypiął. z resztą co to za sprawy z przyjaciółką których nie można omówić na początku spotkania przy piwie,a potem powiększyc grono? żenada..

Gość hknmcjgj
gdyby chcieli pogadac o jakims problemie i tyle to nie powinien widziec problemu w tym, ze dolacze do nich pozniej

Gość sdgdgdd
posłuchaj, można tu mnożyć teorie, że ma sprawy jakies z ta laską, że nie przepada za towarzystwem które będzie na imprezie, że jest zmęczony problemami, które mieliście i chce sie odpręzyć wśród przyjaciół i pogadać o wspólnych sprawach, że dla niego ten związek nie jest już taki jak kiedyś i nie chche mu się go naprawiać, nie dowiesz sie i nie ma co zameczać sie analizami, porozmawiaj z nim i tyle

Gość gość
Dokładnie, na forum szukasz odpowiedzi? My nie siedzimy w jego głowie.....

Gość hknmcjgj
jest w pracy poza naszym miastem, spotkamy sie dopiero po tej feralnej sobocie (albo natkniemy sie na siebie w nocy jak kazde z nas wroci ze swoich wojazy). macie racje, ze musze z nim pogadac. zaczelam ten temat, bo chcialam zasiegnac opinii. nie wiedzialam, czy zlosc, ktora na niego czuje jest adekwatna do sytuacji

Gość sdgdgdd
a to swoja droga gościu :) trochę dziwne jest dla mnie pisanie, że ten związek jest poważny a oni nie są dziećmi a jednoczęscie obserowanie jak autorka wije się na forum wśród osób, które nie znają sytuacji dobrze i dodatkowo nie mają szans poznac punktu widzenia chłopaka zamiast wziąc sie w garść i POROZMAWIAĆ ze swoim własnym facetem

Gość gość
skoro nie macie dla siebie prawie wcale czasu powinno mu zalezec na tym zeby spedzic z toba wieczor sobotni. ja bym sie mega wkurzyla

Gość sdgdgdd
no nareszcie :) tylko pamietaj spokojnie, bo jak zaczniesz od razu atakować to on ci nic nie powie, tylko nie odwołuj tej imprezy, idż bo siedzenie w domu tylko pogorszy ci samopoczucie :)