Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moda jest dla ludzi bez gustu

Polecane posty

Gość gość
Szpilki na codzień to dla mnie też dramat, ale co kto lubi. Ortopedzi za kilka lat sobie zarobią przynajmniej. Ja latem często noszę sandały na koturnach, szpilki (ale też nie za wysokie, max 8-9cm) na jakieś imprezy, ale zazwyczaj kończy się tym, że zmieniam na balerinki, bo zwyczajnie za dużo tańczę i w szpilkach nie daję rady. Jesienią czasem noszę botki na obcasie, ale nie szpilce i też bez szału z wysokością. Ale zazwyczaj noszę płaskie buty, mimo że jestem niewysoka.

gość - gdyby skóra na tyłku była taka sama jak na twarzy wszyscy byliby szczęśliwi. Szkoda, że nie jest.

Gość gość
Moorland - ok. W takim razie ile minimum rodzajów kremów potrzebujesz? ;)

Gość gość
no właśnie, czemu wszystkie sklepy muszą mieć to samo? Te same wzory, te same fasony? Mnie się większość nie podoba i nic mogę nic dla siebie znaleźć :(

Gość gość
Modę tworzą geje dlatego kobiety mają teraz do wyboru bezkształtne ciuchy. Wszystko zwisa i powiewa, zero kobiecości!

Gość gość
A słyszeliście o Reserved? Że uciekli z podatkami z kraju? Kolejni naciągacze ludków. A te ich promocje to też oszukane. Pod naklejką inna cena wyjściowa!

a ja mam wrażenie, że moda na luźne ubrania weszła bo średni rozmiar jest coraz większy.