Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwiekszyc ochote na seks

Polecane posty

Myślałem że nad tym panuję. I faktycznie się wymknęło. Nawet bardzo. Cóż. Tak jest, jak się myśli niewłaściwą głową. :D

Wiem. Widzę. tylko po co? Nie mam potrzeby dowartościowywać się wymyślając niestworzone historie w necie. Wole żyć realnie.

Jedna wiedziała od początku. Oboje byliśmy już w związkach o których wiedzieliśmy. Mieliśmy... Właściwie nie wiem kim mieliśmy być dla siebie.

Możliwe. Zwłaszcza że na początku nie chodziło o seks zupełnie. Choć mieliśmy świadomość, że w końcu trafimy do łóżka.

U mnie od razu zaiskrzyło. Pojawiła sie chemia, w łóżku sie spotęgowała. Po czym wali mi cios między oczy- mam żonę!:O

Póżniej wydzwaniał, smsował- powiedział, że załuje, ze był ze mną szczery...:O

Moja "kochanka" też ma dziecko. I pewnego dnia oznajmiła mi, że zostawiła swojego faceta.

Żyję. Umawiam się z kolegą, ale kocham tamtego.:( Kolega zna moją sytuację.

Kiedyś myślałem, że takie rzeczy dzieją się tylko w brazylijskich operach mydlanych. I trafiłem do takiej. Jako główny bohater. :D

Sorry że się wtrącę, podczytuję was od dłuższego czasu.🖐️ Eluana, wydaje mi się że jedyne co możesz - a wręcz powinnaś - z tym zrobić, to zmienić swoje myślenie. Nie myśl o tym że go kochasz, tylko o tym że to człowiek który cię oszukał i wykorzystał :O

Co, ze ludzie mają romanse? W mojej rodzinie zawsze różne skandale były( co prawda nie w tej naj najbliższej) ale jednak. Książkę mozna by z tego sklecić:O Gdzies Ty się Chłopie uchował?:(

Dla mnie. I właściwie zacząłem pomieszkiwać u niej. Oczywiście popsuło się jednocześnie w drugim związku.

Staram się jak mogę, ale to ciężko idzie. Doskonale wiem, ze nic dobrego by z tego nie wyszło...:(

Pod jakimś kloszem chyba. Olśniło mnie gdy w związku z moim romansem okazało się kto z kim z mojej pracy sypia, kto kogo zdradza... No i nie byłem gorszy.

Ok. Muszę się zbierać Dobrze się rozmawiało, Martini Miłego popołudnia

Domyślam się że ciężko idzie. Każdego dnia i w każdej chwili chciałbym żeby znów napisała, zjawiła się u mnie. Choć wiem że to nie ma żadnego sensu.