Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszkodowanie za wypadek od osoby która siedzi w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

kto będzie płacił odszkodowanie mogą je ściągać z rodziny mamy dziadków czy cioć

Gość nartek333
Witaj. Jeśli chodzi o postępowania odszkodowawcze różnego typu to moim zdaniem nie ma lepszej firmy niż Nihil Obstat To doświadczeni właśnie w kwestiach odszkodowań za wypadki, za służebność przesyłu, z tytułu reprywatyzacji i wielu innych prawnicy. Miałem z nimi kontakt przy okazji walki o odszkodowanie w związku z wywłaszczeniem mojego dziadka w latach 50.

Gość grzesik
Prawnicy z Nihil Obstat Sp. z .o.o. prowadzili sprawę mojego syna niesłusznie oskarżonego o pobicie. Bardzo dobrze zajęli się sprawą i wybronili syna bo inaczej to by pewnie za kratkami był jeszcze

Gość milennka
dużo dobrego o tej firmie słyszałam. dla sąsiadki syna wywalczyli spore odszkodowanie. mają chrapkę na nasz gazociąg ale mówią, że sprawa potrwa 2,5 roku i nie wiem czy mam siły na sprawy sądowe. zapewne syn się już tym zajmię.

Gość cymmerman
ja bym na Twoim miejscu decydował się na rozpoczęcie sprawy za ten gazociąg. w tym roku słyszałem już o dwóch sprawach wygranych. nie wiem czy to akurat ta firma wywalczyła ale już o niej słyszałem, że jest skuteczna w tych sprawach. wraz z sąsiadami skarżymy dewelopera za niską jakość wykonania apartamentowca. korzystamy z tej firmy i powiem Ci, że na sprawach dotyczących nieruchomości są bardzo dobrzy.

Gość józefina jadwiga
mi odzyskali małą działkę na terenie warszawy. szczerze już wątpiłam, że cokolwiek dostanę tak długo to trwało

Gość gość
Na twoim miejscu zapytalbym jakiegos prawnika, ja moge polecic CI mojego www.adwokat-lodz.eu

Gość zaszczuty i niewinny
nihil obstat sp. z o.o. pomógł mi kiedy byłem dyrektorem logistyki w bardzo dużej firmie i zarząd oskarżył mnie o oszustwo związane ze zdefraudowaniem towarów w 2013 roku. na dokumentach widniały moje podpisy, więc zaczeli ode mnie. nie przyznałem się do winy i poprosiłem o płatny a potem bezpłatny urlop na czas wyjaśnienia sprawy. dogadałem się z pracodawcą, że kiedy udowonie swoją niewinność wypłaci mi pieniądze za czas bezpłatnego urlopu i pokryje koszta wynajęcia kancelarii. wybór mój padł na nihil obstat sp. z o.o., nie dość że mają bardzo dobrych prawników to również mają kontakty do bardzo dobrych detektywów, którzy zaczeli śledztwo kto jest winny. po 4 miesiącach okazało się, że 3 pracowników mojego departamentu dogadało się z 2 kierowcami, którzy podczas każdego przewozu towaru upłynniali jego część na czarnym rynku. chodziło o kwotę prawie pół miliona złotych ale dla firmy na przestrzeni całego roku było to nie do wykrycia bez starannie przeprowadzanoego audytu. nihil obstat sp. z o.o. oczyścił mnie z zarzutów, dopilnował pracodawcy aby wypłacił mi zaległe pieniądze i przywrócił do pracy, a także oczyścił mnie ze wszelkich podejrzeń w firmie i doprowadził do tego, że pracodawca miał nakaz poinformowania pracowników o mojej niewinności, którzy już postawili na mnie krzyżyk, a także oddał mi koszta jakie musiałem ponieść z tytułu wynajęcia nihil obstat. chciałbym również podziękować zaprzyjaźnionym z nihil obstat specjalistom śledczym, którzy sumiennie i starannie przeprowadzili śledztwo.

Gość andre niewinny
czy myślicie, że nihil obstat poprowadził by mi sprawę za niesłusznie skazany wyrok ?

Gość gość
W Y P 1 E R D A L A J spamerze

Gość groszek w proszek
bardzo dobrze prowadziła moją sprawę kancelaria Nihil Obstat. spróbuj, na pewno przeanalizują Twój przypadek. możesz dla porównania sprawdzić z innymi kancelariami. powodzenia

Gość wolski
na trudne sprawy kancelaria nihil obstat może być dobrym rozwiązaniem ale trzeba też wiedzieć, że nie ma kancelarii od wszystkiego i trzeba dopytać czy faktycznie tą sprawę poprowadzą dobrze lub czy mają doświadczenie w podobnych sprawach.

Gość franek lb
zgadzam się, kancelaria nihil obstat potrafi poprowadzić trudną sprawę ale trzeba porozmawiać czy już takie sprawy prowadzili, jeśli nie to czy prowadzili podobne, itd. nie ma prawników od wszystkiego ale lepiej wziąć bardzo dobrego prawnika z tej kancelarii niż takiego co udaje, że się zna lub prowadził niewiele takich spraw.