Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtgfjuhyg

oferta mojego urzędu pracy

Polecane posty

Gość ehtgfjuhyg

praca biurowa, wymagania: biegła znajomośc języka francuskiego i niemieckiego w mowie i piśmie, dobra znajomość języka angielskiego. Wykształcenie wyższe. 1600 zł brutto :D czy oni naprawde myślą że jak ktoś zna trzy języki i ma studia będzie zapierdzielał za 1300 zł :D p******* ludzie w tym kraju żyją.

Gość aktorka18
haha :) dlatego jestem inteligentna i nie mam zadnego wyksztalcenia rzucilam szkole,siedze w domu, i mam 5000 miesiecznie,maz pracuje.A co ty myslalas ze po studiach bedziesz miala dobra platna prace? haha nigdzie juz tak nie ma,jesli skonczylas studia to zostalo ci zapierdzielac za granica przy myciu podlogi:)itd,zamiataniu. Jesli powiesz dlaczego nie mampracy a mam studia to cie wysmieja z tymi studiami:) dobra prace po studiach maja tylko jak ojciec jest i ma znajmosci i ci zalatwi.

Gość panna C_inska
POLITBIURO metody Cyryla, prosze wziac numerek ustawic sie w kolejce 🖐️

Gość gość
aktorka18 ahahahahahah jebłem :D siedzisz w chałupie nieuku maż zapierdziele a ty masz 5000 miesięcznie :D:D:D maż ci w zębach 5 tyś przynosi czy z nieba ci spada tłuku ? :D

Gość gość
Nie bądź taka pani "inteligentna", skąd masz piątaka siedząc w domu? A ja skończyłam studia i tez uważam się za osobę inteligentną, ale inteligentną inaczej- jeśli rozumiesz o co mi chodzi.

Gość gość
W Polsce to już syf i brud i wyzysk. Wystarczy poczytać wypowiedzi takich jak ta inteligentna od 5 tysięcy, czy samo ogłoszenie o pracę- u nas na stronie z ofertami pracy też się takie kwiatki pokazują.

Gość aktorka18
Jestem gosposią domowa,chociaż mąż gotuje bo chce z milosci dla mnie:)

Gość gość
ja zarabiam na rękę 1.400 pracuje na kasie, skonczyłam studia, znam angielski bardzo dobrze i co mi zostało ? szukałam pracy przez 2 lata to jedyne miejsce gdzie mnie chcieli.

Gość gość
do czasu aktoreczko :) mężczyźni lubią ambitne kobiety :) korzystaj póki możesz :)

Gość 09876543456
w moim urzędzie pelno takich ogłoszeń, może nie wymagają trzech języków biegle ale jeden, studia i długie doświadczenie na stanowisku za 1300 zł.

Gość gość
no niestety, jak ma się słabe studia to tylko zmarnowało się 5 lat, teraz jest praca tylko dla inżynierów czy informatyków a ludzie i tak pchają się na bzdurne pedagogiki a potem płacz... a pracodawca ma w czym przebierać to i płaci grosze.

Gość aktorka18
Ja jestem ambitną kobietą,miałam iśc na aktorke i modelke ale wybrałam męża.Mąż nie pozwala

Gość 09876543456
dobra aktoreczko już nic nie pisz bo się ośmieszasz :D

Gość aktorka18
ah zazdrość:)

aktorka - a co miały być za filmy? pewnie typu "głębokie gardlo" :D

Gość 09876543456
wiesz takie gadanie że ludzie sie pchają na pedagogikę to bzdura, poza pedagogiką jest jeszcze mnóstwo innych kierunków ! Poza tym pedagogika to nie takie złe zajęcie, nauczycieli brakuje bo nikt nie chce pracować w szkołach więc ktoś taki miałby większą szansę na prace niż ktoś po zarządzaniu albo controllingu. Teraz opłaca się studiować inżynierie, informatykę lub ściłe przedmioty ale do cholery nie każdy ma ku temu potencjał, nie każdy odnajduje się z inżynierii czy informatyce więc co zostaje tej części ludzi? Iśc na studia które naprawdę ich interesują a potem siedzieć na bezrobociu ? Albo zmuszać się do studiowania czegos czego nie znoszą.

Gość gość
hahaha aktoreczka bez wykształcenia próbuje tu się dowartościować, olejcie ją ;)

Gość aktorka18
ok piszę to co teraz chcesz uslyszyc:) tak d******py kazdemu

Gość to ja marylin monroe
nie przejmuj się kochana, oni są zawistni. Nie wiedzą, że takie kobiety jak my zostały stworzone do innych, wyższych celów. Ale jednego nie rozumiem- 5 tys zł? Kochana. Za kogo ty wyszłąś? Tak potencjał swój zmarnować. Rzuć go, bo taki gołod***ec nie jest wart ciebie. Pomyśl o takim , którego dochód miesięczny zaczyna się przynajmniej od 50 tys i najlepiej euro. Buziaczki kochana, weź to sobie do serducha. xxx

Gość gość
Premier urządził wykształconym Polakom zielona wyspę.1200zł. na rękę.Nie wiadomo na co to jest, na życie, czynsz? Może mi ktoś podpowie.

Gość gość
nauczycieli brakuje??? chyba jakiś żart, jest masa nauczycieli tylko aby dostać się do szkoły trzeba mieć znajomości, a co praca nauczyciela zła???

Gość aktorka18
marylin nie zyje haha:) popelnila samobojstwo:) po juz dawala d**y kazdemu dlatego nie mogla z tym sobie poradzic bo pisali o niej w gazetach,moj maz zył w tamtych latach wiec wiem o niej,

Gość gość
aha jasne, wolalas olac slawe, splendor, wielkie pieniadze i wybralas marne 5 kawalkow? Hahahahaha

Gość gość
09876543456 podałam za przykład pedagogikę bo ostatnio było, ze w jednym mieście w jeden rok studia ukończyło 1600 osób - pedagogikę oczywiście. Praca? przecież własnie nauczycieli jest za dużo, w szkołach dzieci coraz mniej, a na emeryturę nie idzie rok rocznie 1000 osób ;) oczywiście, że są inne kierunki, po których z góry wiadomo, że skazujemy się na bezrobocie, więc pytanie po co to studiować? Lepiej nie isć na studia tylko do pracy, lub wyrabiać sobie zawód, wiadomo, ze nie każdy może być inżynierem, ale jak ktoś wybiera bylejakie studia dla papierka to niech później się nie dziwi, że siedzi na bezrobociu, bo takie są realia...

Gość magda003
zapraszam do Danii, nie mam studiow, pracuje w szklarni przy kwiatach, praca lekka przyjemna, super atmosfera :) miesiecznie zarabiam prawie 6 tys zlotych :) Wysylam duza czesc do rodzicow w Polsce ale nie mam zamiaru wracac do kraju. Bylam na wakacjach i juz mialam dosc po dwoch miesiacach ;)

Gość aktorka18
eh dla mnie 5 tys,lepsze i miec męża kochanego i go kochac niz miec 50tys uuro i miec meza ktory laski przerwaca i ***** kazda,

Gość koplopop
najpierw powinno się iść do pracy zdobywać doświadczenie a koło 30tki skończyć studia i wybrac kierunek.

Gość aktorka18
koplop/? ico mając 30 lat dopiero zalkladac rodzine? kto bedzie chcial juz stara kobite:) teraz mezczyni wolą mlodsze

Gość to ja marylin monroe
Nie słyszałaś, że porwali mnie kosmici, a moje samobójstwo upozorowały tajne służby? Potem zamieszkałam na Alasce, a dziś mieszkam w Międzyzimie koło Gór Stołowych z Johnem Kennedym. Twój mąż to nieudacznik, 5 tys to chyba na waciki, zapytaj Kasi Figury kotuś. Żal mi ciebie, marnujesz się. :(