Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczona torebka

Polecane posty

Gość gość

Hej:) Kupiłam czarną kopertówkę z cyrkoniami, nie wiem jak to dokładnie nazwać i jedna z nich odpadła. Postanowiłam ją przykleić i zrobiłam to kropelką. Niestety kropelka odbarwiła materiał i dookoła zrobiła mi się niebieskawa plama :( Wymyśliłam, że może jakoś to zamaluję czarnym pisakiem, ale nic z tego, plama zrobiła się rdzawa ;/ Macie jakiś pomysł jak to naprawić? Bo ja już straciłam nadzieję:(

Gość gość
wymienić wszystkie cyrkonie np na ćwieki, torebka zrobi sie nieco zadziorna i jest szansa że ćwieki zakryja całośc odbarwienia albo zamiast małych cyrkoni jakies większe kamyczki albo pasek ładnej koronki, na to coś błyszczacego albo pasek satynowej wstązki pod kolor

Gość gość
Próbowałaś czarnym lakierem do paznokci?

Gość gość
jak torebka matowa to lakier odpada jak błyszcząca to może może ale trzeba by wypróbować na niewidocznym kawałku torebki

Gość gość
Ja kiedys mialam podobny przypadek i uzylam..farby do wlosow.Ale jak ten slad jest z kleju,taki twardy,to nic tego nie zafarbuje..

Gość gość
Zawsze można kupić matowy lakier do paznokci.

Gość gość
może i są matowe lakiery ale i tak uważam że będzie się odznaczał na torebce, wszystko co zrobisz w ramach tej jednej cyrkoni będzie widoczne podług reszty ja bym wymieniła całość kamyków na coś innego