Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam prwaiczki

Polecane posty

Gość gość

Jak tam prawiczki w nowym roku już poznaliście jakieś dziewczyny? Jakieś zmiany czy dalej nic? :D

Gość gość
co to prwiczki?

Gość prawiczek jak ta lala
Żarty sobie stroisz? Oczywiście że nie. Nie poznałem żadnych dziewczyn i nie jestem z tego zadowolony.

Gość gość
To trzeba brać się do roboty bo wam kolejny rok bycia prawiczkiem leci :P

Gość gość
Nawet nie umiesz poprawnie takiego krótkiego i prostego wyrazu napisać bezmózga samiczko.

Gość gość
czyżby dobre imię prawiczka zostało urażone przez literówkę w tytule a skąd wiadomo jaka jest moja płeć ???

Tyle to i ja wiem że trzeba się brać do roboty, stale mam to na uwadze i stale coś mi torpeduje to zamierzenie.

Gość gość
i juz sie denerwuja prawiczki

Gość gość
Może randki w ciemno z kimś poznany przez internet? Macie za wysokie wymagania w stosunku do dziewczyn liczycie pewnie na top modelki???

Nie jestem fotogeniczny, boje się zdjęć jak ognia no i wolę nie kupować kota w worku.

Gość gość
"i juz sie denerwuja prawiczki" * * * * * Prędzej to się denerwują hejterzy prawiczków a nie prawiczki, jak na przykład w tym temacie - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5538507 - najwięcej żółci i nienawiści wylewają tu (nie tylko zresztą w powyższym topiku ale i w ogóle na całym tym forum) zezwierzęcone samiczki myślące gonadami, którym z niewiadomych przyczyn aż tak bardzo przeszkadza, że gdzieś jacyś ludzie seksu nie uprawiają.

Gość gość
To dlatego randa w ciemno dopiero na spotkaniu zobaczycie się pierwszy raz :D Może z tego forum wyrwiecie jakąś gąskę :P

Gość gość
gość Może randki w ciemno z kimś poznany przez internet? Macie za wysokie wymagania w stosunku do dziewczyn liczycie pewnie na top modelki??? x A co bycie prawiczkiem to jakaś straszna wada, że nie można mieć wymagań?

Gość gość
Jak was do tej pory żądna nie chciała nie ma co wymagać, chyba że chcecie szukać tej jedynej żeby z nią stracić wianuszek :P

Gość gość
no tak bo facet musi was chcieć tylko wy odmawiacie :P

Gość gość
To może chociaż macie na uwadze jakąś panne

Gość gość
"Jak was do tej pory żądna nie chciała nie ma co wymagać" x W takim razie powinni szukać tu na forum bo jak nie paszczury ze zdjęciem w stopce to skończone kretynki.

Gość gość
Ale kalectwo umysłowe na tym forum . Dla niektórych najważniejszy cel w życiu to seks , ja p*****le :-0

Gość gość
Mamy na uwadze nawet kilka.

Gość gość
Problem prawików to ten, że dali sobie wmówić, czy to przez głupich rodziców co nie potrafili lepiej czy też przez otoczenie, że są gorsi od innych i na nic dobrego nie zasługują bo nie zachowują się jak reszta (imprezy, bezmyślność itp). Mężczyźni to drapieżcy a kobiety to manipulantki więc sami dobrze wiecie co z takimi zahukanymi oni robią. Widać to też na tym forum. Na dzieciobójczynię złego słowa się nie powie obarczając za wszystko okoliczności i otoczenie a chłopak którego wyśmiewano bo się jąkał czy był nieśmiały (straszna zbrodnia) i okradziono go w ten sposób z najpiękniejszych doświadczeń młodości zostaje obrzucony guanem. To trochę jak z marketingiem: jest wiele dobrych produktów których nikt nie kupuje bo marketing jest do kitu z drugiej strony wiele jest takich co się do niczego nie nadają ale ciągle w obiegu dzięki natrętnej kampanii reklamowej.

Gość gość
kapselko fajna jakaś?

Gość gość
Kapsel, każdy płaci za seks tylko ci co wolą d***** płacą mniej.

Gość gość
moze wreszcie p*****asz !!

Gość gość
a ładna?

Ja poznałem kilka w necie ostatnio. Zobaczymy. A właśnie wróciłem z Rynku, byłem z kolegą na piwie, także rozwijamy się. :classic_cool:

Gość gość
I tak pewnie nic z tego nie bedzie nie robcie sobie nadziei