Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkaA

Powroze dwom chetnym osobom w ramach cwiczen

Polecane posty

Gość andzik78
Poproszę o wróżbę jeśli to jeszcze możliwe :) Anna 22.07.78 , chcialam zapytać czy poprawi się moja sytuacja finansowa ?

Gość gość
Nikola 12.08. 1997 czy moje dziecko urodzi sie zdrowe jakiej bedzie plci i czy moj chlopak zdecyduje sie za na slub ze mnom

Gość gość
Poproszę o wróżbe. Żaneta 08.08.1993 r. czy Kamil coś do mnie czuje?

Monika, Kasia, Ania - powroze wam jutro :) Zaneta, Nikola - jesli zdaze jutro to rowniez i wam powroze, ewentualnie pojutrze Pozdrawiam!

Nikola tak na szybko-oczywiscie ze urodzi sie zdrowe!! a plec-wyszedl mi chlopiec :) reszta jutro

Gość gość
Witaj Wróżko:)przeczytałam dziś to co wczoraj napisałaś.Powiem Ci,że jeśli chodzi o przeszłość to rzeczywiście dużo się zgadza,jestem trochę zdziwiona.Tyle tylko ,że ja jestem w związku i dość dziwne,że ma się ktoś na mojej drodze pojawić.Czy to pewne,a jeśli tak to napisz mi proszę kiedy ma to nastąpić,to będzie ktoś starszy?No i co z obecną relacją?Daria 16.05.1983.

Gość gość
tylko kto lubi cierpieć będzie chodził do wróżek

Hej :) Dziekuje za komentarz. Zadalas troche niejasne pytanie, zapytalas '''jak widze twoje zycie uczuciowe, czy widze kogos w nim''. DLatego ja je doprecyzowalam, zapytalam czy chcesz wiedziec czy znajdziesz nowa milosc. Odpisalas tak. Takie wiec pytanie zadalam kartom. Zazwyczaj wychodzi mi w kartach kiedy ktos jest zwiazany uczuciowo z kims natomiast tu nic mi nie wyszlo ( w sensie obecnego zwiazku) mysle, ze dlatego, ze zadalam takie konkretne pytanie kartom i taka konkretna odpowiedz ukierunkowana na ''kogos nowego'' otrzymalam. Z kartami niestety trzeba nierzadko ostroznie. Jesli np zadasz falszywe pytanie otrzymasz falszywa odpowiedz.W taki sposob to dziala. Jasnowidzem jeszce nie jestem :) aczkolwiek szlifuje moje umiejetnosci pod tym katem. Zadalam kartom pytanie odnosnie tego czlowieka, ktory mi wyszedl wczoraj. Wyglada na to, ze do spotkania dojdzie w lecie. Osoba w wieku 25-35 lat przyczym sklanialabym sie bardziej ku 35, osoba w sile wieku, energiczny, zywiolowy, ciemny blondyn o niebieskich lub szarych oczach. Pozdrawiam:)

Hej :) Dziekuje za komentarz. Zadalas troche niejasne pytanie, zapytalas '''jak widze twoje zycie uczuciowe, czy widze kogos w nim''. DLatego ja je doprecyzowalam, zapytalam czy chcesz wiedziec czy znajdziesz nowa milosc. Odpisalas tak. Takie wiec pytanie zadalam kartom. Zazwyczaj wychodzi mi w kartach kiedy ktos jest zwiazany uczuciowo z kims natomiast tu nic mi nie wyszlo ( w sensie obecnego zwiazku) mysle, ze dlatego, ze zadalam takie konkretne pytanie kartom i taka konkretna odpowiedz ukierunkowana na ''kogos nowego'' otrzymalam. Z kartami niestety trzeba nierzadko ostroznie. Jesli np zadasz falszywe pytanie otrzymasz falszywa odpowiedz.W taki sposob to dziala. Jasnowidzem jeszce nie jestem :) aczkolwiek szlifuje moje umiejetnosci pod tym katem. Zadalam kartom pytanie odnosnie tego czlowieka, ktory mi wyszedl wczoraj. Wyglada na to, ze do spotkania dojdzie w lecie. Osoba w wieku 25-35 lat przyczym sklanialabym sie bardziej ku 35, osoba w sile wieku, energiczny, zywiolowy, ciemny blondyn o niebieskich lub szarych oczach. Pozdrawiam:)

Dziekuje za komentarz. Zadalas troche niejasne pytanie, zapytalas '''jak widze twoje zycie uczuciowe, czy widze kogos w nim''. DLatego ja je doprecyzowalam, zapytalam czy chcesz wiedziec czy znajdziesz nowa milosc. Odpisalas tak. Takie wiec pytanie zadalam kartom. Zazwyczaj wychodzi mi w kartach kiedy ktos jest zwiazany uczuciowo z kims natomiast tu nic mi nie wyszlo ( w sensie obecnego zwiazku) mysle, ze dlatego, ze zadalam takie konkretne pytanie kartom i taka konkretna odpowiedz ukierunkowana na ''kogos nowego'' otrzymalam. Z kartami niestety trzeba nierzadko ostroznie. Jesli np zadasz falszywe pytanie otrzymasz falszywa odpowiedz.W taki sposob to dziala. Jasnowidzem jeszce nie jestem :) aczkolwiek szlifuje moje umiejetnosci pod tym katem. Zadalam kartom pytanie odnosnie tego czlowieka, ktory mi wyszedl wczoraj. Wyglada na to, ze do spotkania dojdzie w lecie. Osoba w wieku 25-35 lat przyczym sklanialabym sie bardziej ku 35, osoba w sile wieku, energiczny, zywiolowy, ciemny blondyn o niebieskich lub szarych oczach. Pozdrawiam:)

Dziekuje za komentarz. Zadalas troche niejasne pytanie, zapytalas '''jak widze twoje zycie uczuciowe, czy widze kogos w nim''. DLatego ja je doprecyzowalam, zapytalam czy chcesz wiedziec czy znajdziesz nowa milosc. Odpisalas tak. Takie wiec pytanie zadalam kartom. Zazwyczaj wychodzi mi w kartach kiedy ktos jest zwiazany uczuciowo z kims natomiast tu nic mi nie wyszlo ( w sensie obecnego zwiazku) mysle, ze dlatego, ze zadalam takie konkretne pytanie kartom i taka konkretna odpowiedz ukierunkowana na ''kogos nowego'' otrzymalam. Z kartami niestety trzeba nierzadko ostroznie. Jesli np zadasz falszywe pytanie otrzymasz falszywa odpowiedz.W taki sposob to dziala. Jasnowidzem jeszce nie jestem :) aczkolwiek szlifuje moje umiejetnosci pod tym katem. Zadalam kartom pytanie odnosnie tego czlowieka, ktory mi wyszedl wczoraj. Wyglada na to, ze do spotkania dojdzie w lecie. Osoba w wieku 25-35 lat przyczym sklanialabym sie bardziej ku 35, osoba w sile wieku, energiczny, zywiolowy, ciemny blondyn o niebieskich lub szarych oczach. Pozdrawiam:)

Dziekuje za komentarz. Zadalas troche niejasne pytanie, zapytalas '''jak widze twoje zycie uczuciowe, czy widze kogos w nim''. DLatego ja je doprecyzowalam, zapytalam czy chcesz wiedziec czy znajdziesz nowa milosc. Odpisalas tak. Takie wiec pytanie zadalam kartom. Zazwyczaj wychodzi mi w kartach kiedy ktos jest zwiazany uczuciowo z kims natomiast tu nic mi nie wyszlo ( w sensie obecnego zwiazku) mysle, ze dlatego, ze zadalam takie konkretne pytanie kartom i taka konkretna odpowiedz ukierunkowana na ''kogos nowego'' otrzymalam. Z kartami niestety trzeba nierzadko ostroznie. Jesli np zadasz falszywe pytanie otrzymasz falszywa odpowiedz.W taki sposob to dziala. Jasnowidzem jeszce nie jestem :) aczkolwiek szlifuje moje umiejetnosci pod tym katem. Zadalam kartom pytanie odnosnie tego czlowieka, ktory mi wyszedl wczoraj. Wyglada na to, ze do spotkania dojdzie w lecie. Osoba w wieku 25-35 lat przyczym sklanialabym sie bardziej ku 35, osoba w sile wieku, energiczny, zywiolowy, ciemny blondyn o niebieskich lub szarych oczach. Pozdrawia

Proszę o wróżbę dotyczącą spraw finansowych. Monika 19.10.1982 Moniko na chwile obecna widze zastoj tak jakby nic konkretnego sie nie dzialo. Karty pokazaly tez tak jakbys mocno cierpiala z powodu mezczyczny starszego od ciebie.Mezczyzna ten jest bardzo uczuciowy, ale nerwowy, kieruje sie czesto sercem niz rozumem. Mocne emocje zwiazane z nim wrecz nieprzespane noce czy problemy ze snem. Nie jestem pewna czy ma to wplyw akyuratna twoja sytuacje finansowa, ale bardzo mozliwe, ze w jakis sposob tak wlasnie jest. jestes uwiklana w jakiejs trudnej sytuacji, tak jakbys nie widziala z niej wyjscia, wrecz paralizujacy strach, ktory sprawia, ze chowasz glowe w piasek, stany lekowe, utkniecie w martwym punkcie, natomiast to minie i to bardzo szybko, za sprawa jakiejs wiadomosci, ktora niedlugo otrzymasz (moze bedzie to podwyzka...ale to sa juz tylko moje domysly, wize wiadomosc-dobra w azdym razie:) Natomiast w dalszej przyszl.zastoj w finansach, zadnych wiekszych zmian przez okres do okolo roku nie widze...bedzie spokojnie. Zalecana cierpliwosc, umarkowanie.Pozdrawiam :)

Gość gość
W ramach ćwiczeń to w morde możesz zarobić szarlatanko. 🖐️

Kiedy spotkam prawdziwą miłość Kasia 05.12.1991 Kasiu przeszlosc- nic sie przez dluzszy czas nie dzialo, kompletny zastoj, potem byl okres intensywnego szukania z twojej strony, (rowneiz pzrez internet?) jednak nie przynosilo to bardziej znaczacych skutkow. Przyszedl moemnt kiedy wycofalas sie z tego, tak jakbys dala sobie chwile odpoczynku, co zaowocowalo skupieniem sie bardziej na materilanych sprawach, karierze czy nauce...w tym odnosisz czy odnosilas sukcesy. Pomoc w znalezieniu/utrzymaniu milosci/nwego zwiazku moze zachowanie zdrowego rozsadku, cos takiego sugeruja karty. Sklanialabym sie wiec ku stwerdzeniu, ze byc moze w milosci za bardzo dajesz ponosic sie emocjom, lub jestes za bardzo otwarta/emocjonalna...czyli zdrowy rozsadek, nerwy na wodzy, nie uleganie emocjom zbytnio. Przeszkadzac moze tutaj to ze byc moze przyjmujes jakby postawe ofensywna, duzo leku, strachu, czujnosc****owinnas to jakos wyposrodkowac. czyli nie za duzo uczucia, wylewnosci, ale tez mniej postawy ofensywnej. Jesli o czas chodzi-powinno dojsc do spotkania wiosna... To bedzie sytuacja ktora bedzie wymagala od ciebie nieco sprytu..., jakiegos zagrania przeslanie karty jest takei, ze czasem dumę i honor na bok odłożyć, myśleć.. , planować.. cos w stylu konia trojanskiego, nie liczyc na innych, tylko na siebie, dziaalc nie odkladac na pozniej..jelsi chodzi o miejsce spotkania moze to byc jakeis ladne miejsce, galria sztuki lub gdzies gdzie sie siedzi-moze u psychologa? cecha charaklterystyczna tego czlowieka-to bedzie ktos z autorytetem, nauczyciel, (duchowny?:) heh kto wie? jakis profesor, lekarz, ktos kto am wysokie morale, jaki przewodnik duchowy. Prosze o komentarz krotki, czy cos sie zgadza czy nie. Nawet jesli nic - to pisz smialo :) Pozdrawiam

Gość gość
Aleksandra 24.10.92 czy mój chłopak zaręczy się ze mną w tym roku ? czy zajdę w ciąże w tym roku ? :) proszę o wróżbę

Gość gość
Aleksandra 24.10.92 czy mój chłopak zaręczy się ze mną w tym roku ? czy zajdę w ciąże w tym roku ? :) proszę o wróżbę

Aleksandra czy nie miesza sie przypadkiem w wasz zwiazek ktos trzeci? Tylko pytam, nie musi tak byc :) jesli nie to jest jakies wahanie-podejrzewam ze z jego strony. Karty pokazaly tez ze otoczenie troche kiwa glowa na wasz zwiazek i plany slubne. Pza tym chyba nie za najkorzystniejsze macie teraz warunki by rozpoczac zycie razem -chodzi mi o warunki materialne. Natomiast co przemawia z ata decyzja to to, ze oboje albo przynajmniej ejdno z was ciezko pracuje i awet jesli sytuacja fin nie ejst stabilna to wazna jest tutaj postawa..a jest ona na plus. Co przemawia przeciwko tej parze-to chyba Twoja wybuchowosc lub silne emocje. Poza tym widac ze na slubie zalezy Tobie bardzo, ta chec jest moze nawet ciut skrajnie, mocno absorbujaca Ciebie, on natomniast jest totalnie przybity ta presja z twojej strony.dojdzie do tego, ze bedzie sie zastanawial nad tym... przygladal sie waszemu zwiazkowi. Glowna przeszkoda jest zdecydowanie tutaj z twojej strony presja, to, ze hcesz szybkich decyzji, szybkiego, dynamovznego dzialania, ale tym sposobem jedynie blokujesz jego. Rada kart jest taka, ze powinnas uspokoic emocje, byc dla niego bardziej czula, uczuciowa, duuuzo duzo milosci mu okazywac, zahaczajac nawet o takie typowo matczyne uczucia. ale ogolnie mysle, ze nastapi to w tym roku. cos w styczni bedzie mialo miejsce...nie wiem czy akurat oswiadczyny ale jakas dobra wiadomosc, jak rowniez czerwiec i listopad, ale ciazy na ten rok nie widze..Pozdrawiam

Gość gość
Ewa 23 01 66 jak bedzie ukladac sie w moich finansach i zyciu uczuciowym . Prosze o wrozbe :)

Gość gość
Hmm ten opis troszkę pasuje do mojego aktualnego partnera z tym że nie do końca,ale to pewnie zbieg okoliczności.Ale to nic dziękuję za wróżbę:):):)Daria.

Daria bardzo mozliwe, ze karty opisaly wlasnie twojego obecnego partnera - tez o tym pomyslalam. Problem w tym, ze troche namieszalas z pytaniem:) zalozylam ze jestes osoba samotna - pytalam konkretnie czy chcesz wiedziec czy spotkasz nowa milosc czyli czy potwerdzasz ze jestes osoba samotna...powinnas byla napisac mi prawde. Poniewaz tego nie zrobilas wyszlo zamiszanie :) jakie pytanie, taka odpowiedz. Pamietaj, ze jezeli chcesz otrzymac szczera odpowiedz musi byc w 100 procentach szczera wobec kart. Pozdrawiam!!

Ewa 23 01 66 jak bedzie ukladac sie w moich finansach i zyciu uczuciowym . Prosze o wrozbe usmiech.gif EWa jesli chcesz wrozbe to odezwij sie jutro, pozdrawiam!

Gość gość
to może mogłabyś postawić karty na ten aktualny?jak sprawy wyglądają? sorki za to zamieszanie:)

Gość gość
Wrozko , wróżysz jeszcze?

ok, postawie podaj tylko imie swojego partnera :) Odezwe sie jutro z odpowiedzia. Na dzis juz koncze. Jesli ktos jest chetny na jutrzejsza wrozbe to niech jutro sie przypomni. Pozdrawiam

Gość gość
Jadwiga 20maj75 co na styczeń i luty nowego?

Gość hehehehehewerahehehehe
Czy mój mąż mie zdradza? 26.10.1999r. Pytam bo nie wiem, ale musze uprzedzić że nie mam męża :)