Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkaA

Powroze dwom chetnym osobom w ramach cwiczen

Polecane posty

Gość gość
do wrozkaA dziękuję bardzo za wróżbę, i co tu dużo pisać wszystko się zgadza dokładnie tak jest jak napisałaś, jestem w szoku mam nadzieję, że reszta wróżby się spełni w przyszłości :) dziękuję pięknie jeszcze raz :) Aleksandra

Gość gość
do wrozkaA dziękuję bardzo za wróżbę, i co tu dużo pisać wszystko się zgadza dokładnie tak jest jak napisałaś, jestem w szoku mam nadzieję, że reszta wróżby się spełni w przyszłości :) dziękuję pięknie jeszcze raz usmiech.gif Aleksandra

Gość gość
Bardzo proszę czy moglabys mi powrózyc? Bardzo mi na tym zależy i proszę o odpowiedz. Naprawdę, błagam:-) pisze dziś bo jutro późno wejdę na forum i obawiam się ze cię tu już wtedy nie zastanę. Joanna 30.05.1996r. Kiedy poznam chłopaka za którego wyjde za mąż,i czy będę mieć w ogóle w niedługim czasie faceta, kiedy urodze dziecko i czy to będzie syn, czy schudne i jeszcze jedno czy pójdę studiować historię za która bardzo przepadam. Proszę o odpowiedz.

Gość gość
Dzięki:)mój partner ma na imię Mariusz:)pozdrawiam Daria.

Gość gość
Wrozko A nie wiem czy to pytanie bylo do mnie , ale juz C***odaje date ur. mojego partnera 15 05 63 . Serdecznie Cie pozdrawiam i czekam do jutra Ewa ( 23 01 66 )

Gość monikaaaaaaaa22323
monika 19.10.1982 Wróżko co do mężczyzny to mam do czynienia tylko z moim partnerem, ale on jest młodszy, jednak ten opis pasuje do niego. Możesz sprawdzic jak nam sie życie ułoży Adrian 02.07.1985 ?

Gość gość
asia 11.03.82 co u mnie bedzie z małżeństwem.

Gość gość
Wrozko A , prosze o wrozbe i pozdrawiam Ewa

Gość gość
Milena 5.11.1993 Czym powinnam sie zajac po skonczeniu szkoly. Jakie studia lub praca, abym czula sie spelniona?

Daria z twojej strony widze bardzo duuzo uczucia wobec Mariusza, twoja postawa jest wrecz przeladowana uczuciowo, On zdaje sie jest czlowiekiem bardzo aktywnym, zabieganym, caly czas gdzies goni, byc moze przeszkadza ci to tobie w nim, mam pytanie czy to jest zwiazek swiezy? bo wyszla mi karta wskazujaca na bardzo swieze uczcia, zauroczenie, zaczatek relacji, romans, karta pokazala tez ze byc moze masz ciut za miekkie serce, jestes bardzo emocjonalna. Jesli o jego postawe wobec ciebie chodzi to on czuje sie przy tobie ogolnie bezpecznie, dobrze, tak jakby znalazl przy tobie swoje miejsce na ziemi jednak cos mu przeszkadza, nie wiem co to takiego ale wyglada na to ze jest miedzy wami jakies wspolzawodnctwo o cos? albo moze inne spojrzenie/podejscie do zwiazku do pewnych spraw, jakas jest roznica miedzy wami w pogladach czy stylu zycia. Dojdzie do tego ze troche sie podda, bedzie sie zastanawial moze nad przyszlsocia tej relacji, bedzie szukal rozwiazan, ale koniec koncow wasz zwiazek osiagnie stabilnosc. (prosze o weryfikacje:)

Joanna karty nie chcialy zbyt wiele pokazac, czasem tak bywa, widocznie nie powinas jeszzce tego wiedziec, cos tam w lecie sie wydarzy jakas szansa, szansa na romans, na uczucie, duzo emocji ale jesien -zlamane serce. Pzrelowoego w kwestii uczuc widze w roku 2015 na wiosne, co nie znaczy ze wczesniej cos sie nie wydarzy. Jak mowie, karty nie byly dosc wyrazne jesli o ciebie chodzi. Moze ma to byc niespodzianka od losu, i pamietaj tarot to nie wyrocznia a prognoza, los jest w twoich rekach Ewa na chwile obecna widze ze jestes atakowana, moze to byc doslownie atak jakiejs osoby lub nawet osob lub w przenosni zmagania z przytlaczajacymi cie problemami w kwestii finansow, walka z wiatrakami, czy nie jestes czasem osoba nerwowa? troche moze uciazliwa, klotliwa? (przepraszam, mam nadzieje, ze Cie nie urazilam :) tylko pytam. widze ze pomoc tutaj finansowa otrzymujesz od dzieci? czy wsparcie ogolnie, co przeszkadza- jest w twoim zyciu jakas osoba ktorej sie boisz, wrecz paralizuje cie lek przed nia, to jest jakas relacja z ktorej ciezko sie wydostac. Byc moze jest tez problem jakiegos uzaleznienia, ale niekoniecznie. i teraz mialam problem z i nterpretacja koncowa bo nie jestem pewna czy ta osoba to jest szef czy chodzi o inna osoba, a koniec koncow wyjdziesz na prosta...natomiast przez jakis zcas bedzie ci towarzyszyc atmosfera niepewnosci, moze staniesz przed jkoniecznoscia dokonania jakiegos wyboru, w kazdym razie w kwestii finansow sugestia jest taka by byc ostroznym bardzo, uwazac bardzo na co beda szly wydatki itd.. (prosze o weryfikacje :) Pozdrawiam

monika 19.10.1982 Wróżko co do mężczyzny to mam do czynienia tylko z moim partnerem, ale on jest młodszy, jednak ten opis pasuje do niego. Możesz sprawdzic jak nam sie życie ułoży Adrian 02.07.1985 ? Moniko!! chodzilo w takim razie o twojego partnera! zle spojrzalam na twoja date urodzenia, biorac pod uwage rocznik 1992 napisalam mezczyzna starszy. Ogolnie karta wskazuje na wiek 30-35 Jutro postawie wam karty na zwiazek Pozdrawiam

Gość gość
Magdalena 23.12.1986 Czy będę mieć kłopoty finansowe

Gość gość
Wrozko , obiecalas mi, ze powrozysz w czwartek , no i nic;( nie doczekalam sie . Pozdrawiam Ewa

Gość martadella2538
Poprosze o wrozbe. Marta 21.07.1988 czy postawic wszystko na jedną kartę i zająć się własnym biznesem?

Gość gość
witaj wróżko:)zwiazek nie jest bardzo świeży tzn ok 2 lat.Jeśli chodzi o resztę ostatniej wróżby to rzeczywiście się zgadza,mam nadzieję że przyszłość też:)pozdrawiam.Daria

Aleksandra, Daria dzieki za komentarze :) Tez mam andzieje, ze wrozba sie spelni! Ewa! powrozylam Ci, pod Joanna wpis z wczoraj godzina 23: 07 na finanse

Gość gość
czy ja sie jeszcze zalapie na wrozbe? Marta, 3.06.89 co sie w najblizszym czasie wydarzy w moim zyciu? z gory dziekuje

Gość gość
Wróżko, a co do moich studiów i schudniecia to też jest to tajemnicą? Pozdrawiam Joanna:-)

Gość gość
Wrozko, dziekuje za wrozbe , ciezko mi zferwfikowac bo sama nie za bardzo rozumiem , ale do sedna , dzieciom to ja pomagam , a nie one mi :) , nikogo sie nie boje , nikt mnie nie wprowadza w lek , szefa nie mam , nerwowa owszem jestem , ale nie klotliwa , raczej jestem osoba , ktora lagodzi wszelkie konflikty . Odnosnie sytuacji uczuciowej , to nic nie wiem z tej wrozby , jestem w dlugotrwalym malzenstwie i raczej udanym . Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego Ewa

Wrozko, dziekuje za wrozbe , ciezko mi zferwfikowac bo sama nie za bardzo rozumiem , ale do sedna , dzieciom to ja pomagam , a nie one mi usmiech.gif , nikogo sie nie boje , nikt mnie nie wprowadza w lek , szefa nie mam , nerwowa owszem jestem , ale nie klotliwa , raczej jestem osoba , ktora lagodzi wszelkie konflikty . Odnosnie sytuacji uczuciowej , to nic nie wiem z tej wrozby , jestem w dlugotrwalym malzenstwie i raczej udanym . Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego Ewa Dziekuj***ardzo za komentarz...hmm no t musialam cos zle zinterpretowac, a moze karty nie powiedzialy mi pawdy bo troche na sile stawialam je wczoraj. Bylam zmeczona i w zlym nastroju, nie powinno sie w takim stanie pracowac. No coz...ucze sie :) Wszytskiego dobrego rowniez Tobie

Gość gość
Ja też poproszę o wróżbe jeśli można. Jolka trzynasty grudzien dziewiedziesiąty trzeci rok. On Mirek piętnasty maja dziewiedziesiąty drugi rok.. Czy do siebie wrócimy,za jaki czas? Co on do mnie czuje teraz? Z góry dziękuję:)