Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KTOS Z WAS SPACERUJE MINIMUM POL GODZINY CO DNIA JAKIE EFEKTY

Polecane posty

Gość gość

podobno sie chudnie od razu mimo brak diety nawet sprawdza sie to u was?

Gość gość
specjalna dieta nie jest potrzebna za to jeśc częściej drobne posiłki i pic dużo niegazowanej wody spacery najlepiej ok 45 minut codzennie sprawdziłam i schudłam ok 6 kg tyle że tutaj chudnie się zdrowo a więc powoli

Gość gość2
no jak ktoś nie będzie sie nagradzał za wysiłek dodatkowym jedzeniem to spacery mu pomogą a już na pewno poprawi sobie kondycję chociaż raczej nie nastąpi to bardzo szybko

Gość gość
można też chodzic dalsze odcinki i do półtorej godziny nawet byc na spacerze są nawet różne przepisy na chodzenie w zmiennym tempie ogranicz ziemniaki i pieczywo białe od tego się dużo tyje no i warzywa owoce, wszystko z umiarem, wspomagaj trawienie papryką i kiwi

Gość gość
a czy spacery sa zdrowe i jakos dzialaja na zdrowie tez

Gość gość
spacer a więdz chodzenie to najbardziej naturalna forma ruchu zalecana nawet osobom z chorobami , starcom itd. , na pewno zwiększy ci się kondycja i usprawni układ krążenia ponadto po spacerze poprawi ci się humor, zimą gdy jest śnieg i masz cięzkie ubranie spalisz oczywiście więcej kalorii

Gość gość
ja chciała bym schudnac miałam chodzic na spacery ale nie mam motywacji

Gość gość
NA ZDROWIE NIE WPLYWA

Gość stara modelka bez związku
Bardzo wpływa na zdrowie. Przede wszystkim spacer na świeżym powietrzu dotlenia. A dotleniony organizm to raz, że odkwaszanie go a dwa lepsze spalanie tłuszczu. Słyszałam o takim badaniu na grupie starszych kobitek ok 60-tki. Te, które dziennie spacerowały na świeżym powietrzu przez 3 miesiące szybciej wróciły do zdrowia a ich wyniki wydolnościowe podniosły się do wyników 25 latek. To działa. Sama ze względów zdrowotnych też staram się dziennie spacerować od nowego roku. I zupełnie inaczej się czuję. Wreszcie krążenie mi lepiej działa.

Gość gość
Mam rozumiec, ze twoja aktywność fizyczna poza domem i pracą ogranicza się do pół godzinnego spaceru?:O

Gość gość
u mnie po takim spacerze od razu włacza sie ssanie i jestem mega głodna, całe szczescie że nie musze sie odchudzać ^^ xd

Gość gość
ludzie przeciez spacer polgodzinny nic nie daje trzeba caly dzien sie ruszac i aktywnym byc a nie tylko pol godziny zadnej wartosci zdrowotnej to nie ma