Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie poniżają i gardzą niskimi mężczyznami i kobietami

Polecane posty

Gość gość

Taka jest prawda, ci wyzsi traktują nizszych gorzej, ponizają nas przy kazdej okazji, szkoda gadac

Gość gość
Nie zgadzam się. Może Ty to tak odbierasz moja siostra jest mała i jakoś nie narzeka trzeba mieć dystans do siebie a każdy ma coś z czego można sie pośmiać.. bo jest się niskim, grubym bo jest się blondynką. Warto obracać to w żart i nie dać się obrażać "Małych ludzi Pan Bóg stworzył duże osły same rosły"- Motto mojej siostry...

Gość gość
Równiez się nie zgadzam. Ludzie poniżają i gardzą ale NIEŚMIAŁYMI I CICHYMI, którzy dają się poniżać, wykorzystywać, gdy ktoś się smieje oni udają, że nic się nie dzieje. Słabi ludzie zawsze bedą poniżani, niewazne czy mają 150 czy 220 cm wzrostu. Mozna byc wielkim jak drzewo a z charakteru pipa i mięczak

Gość gość
Bo ludzie to zwierzęta instynktownie dążące do eliminacji słabszych jednostek z obiegu.

Gość masz racjie
ja mam 30 lat cale zycie ldzie czepiali sie mojego wzrostu 155cm nawet teraz jak ktos nie ma argumentow to powie na mnie mala zreszta maz o mnie tak mowi postanowilam pilnowac wzrostu mojej corki i jak bedzie za wolno rosla to leczenie podejme zeby nie musiala miec takiej traumy jak ja ,teraz to mam to w d.....e ale dlugo bolaly mnie docinki

Gość gość
Taka prawda silni ludzie sobie poradzą. Ale nieśmiali nie.

Gość gość
Jak sex z takim karłem? Nawet do punktu G mi nie dosięgnie :o

Gość gość
chyba tylko w necie, co za roznica ile kto ma wzrostu? Zadna

Gość gość
jestem niska i mam poniezanie na każdym tle w dpie :)

Gość gość
mam 160 cm - nigdy nikt nie poniżył mnie z tego powodu. Że mozna gardzic niskimi kobietami dowiedziałm sie z tego topiku. jesli chodzi o niskich facetów to jest bardzije skomplikowane.. z niskim sie mozna przyjaźnić, lubic, szanowac... ale mniej kobiet czuje do nich pociąg fizyczny.

Gość gość
Zawsze może stanąć na taboreciku do takiej żyrafy ;)