Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża w łóżku skurcze

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, Zaczynam 25 tc niestety w łóżku z powodu częstego stawiania sie macicy. Wczoraj wyszlam po kilkudniowym pobycie w szpitalu gdzie mnie przebadali. Niby szyjka ok, wszystko pozamykane. Dostalam luteine 2x2 ale poprawy brak. Któras z was byla w podobnej sytuacji? musiala lezec i wszystko skonczylo sie dobrze ? jak to przetrwalyscie?

Gość gość
nak*****am tacie pasztetem po ryju

Gość gość
mi dzieciak wypadl, ale bylo spoko potem gralismy nim w piłkę

Gość gość
ja miaam skurcze juz od 18 tyg i w 22 tyg tak sié nasily e dostałam cordafen i isoptin tylko że mi przez te skurcze szyjka skróciła się o 50 %, lekarstwa pomogły i brzuch przestał boleć, donosiłam ciąże do końca

Gość gość
ja miaam skurcze juz od 18 tyg i w 22 tyg tak sié nasily e dostałam cordafen i isoptin tylko że mi przez te skurcze szyjka skróciła się o 50 %, lekarstwa pomogły i brzuch przestał boleć, donosiłam ciąże do końca

Gość gość
musisz brac luteine przez kilka dni żeby efekt był widoczny, a czemu nie dali ci w szpitalu czegoś silniejszego na skurcze jakiegoś silniejszego lekarsta?

Gość gość
Dali mi fenoterol+isoptin a teraz ta luteina. Doraznie biore nospe. Za tydz ide na kontrole.

Gość gość
Ktoś jeszcze mia częste stawianie macicy? jakie brał leki?

Zapytaj jeszcze ewentualnie o asmag, albo jakikolwiek magnez. Ja brałam luteinę i asmag właśnie. Pierwszy raz luteinę brałam w 12 t.c., a później w 34 t.c. bo lekarz straszył mnie wcześniejszym porodem. Urodziłam tydzień po terminie, dopiero 3 kroplówka z oksytocyną wywołała skurcze. Życzę spokoju i pozytywnego myślenia :)

Gość gość
Ok napewno zapytam, dzieki :) staram sie myslec pozytywnie :)