Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie to podejrzane

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam u mojej kuzynki-28 lat i jej męża 30 lat. Są pół roku po ślubie. Mają swoje wielkie.mieszkanie, dwa auta. Ostatnio zeszłam do dużego pokoju (maja pokoj z kuchnią. I ona siedziała na blacie i całowała się z nim. Caly czas śmiechy, zamykają sypialnie na klucz, słuchać odgłosy seksu, aż mi głupio. Nie przyjmuja się mną, ona chodzi często w jego koszulach, całują się przy mnie. Teraz np. ona czyta książkę, a on masuje jej nogi i oboje piją wino.

Gość gość
tak ...ale ? co jest podejrzane? ze?.....rozwiń wątek....

Gość gość
podejrzane to by bylo gdyby to robili z kims obcym, ale skoro sa malzenstwem to w czym rzecz? nie krepuja sie bo sa u siebie. a moze maja cie juz dosc***probuja dac ci do zrozumienia ze potrzebuja prywatnosci?

Gość gość
Jestem u nich dopiero od tygodnia. Podejrzane, że mają tyle kasy . Są młodzi, a już tyle mają.

To jest normalne i prawidłowe - u nas po 7 latach jest jeszcze bardziej namiętnie niż w Twoim opisie i to pomimo, że mieszkamy z córką, ale również wtedy gdy na dłużej mieszka z nami ktoś z rodziny. Małżeństwo właśnie tak powinno wyglądać. Smutne jest gdy tak się zachowują tylko na początku i namiętność, również ta jawna zamiast rosnąć z czasem spada. U nas jest tak jak powinno. Nie każdemu się to nasze zachowanie podoba, ale o tych co tego nie lubią mamy wyrobione zdanie.

Gość gość
no chyba pracują ,a dlaczego u nich mieszkasz.

Gość gość
wystarczajaco "starzy" aby sie dorobic wlasnego mieszkania I dwoch samochodow. tez z mezem akurat tyle mamy I w takim wieku jestesmy a nikt nas o nic nie podejrzewa. kto pracuje ten ma.

Gość gość
Nie poczęstowali cię winem ?

Gość gość
Rodzice musieli zmienić prace i wyjechać za granicę,a ja muszę skończyć liceum. Pracują, ale mieszkanie bez kredytu, dwa auta z 2012 i 2013 roku, tarytasy typu-krewetki, drogie wino kosztują.

Gość gość
Niby czemu oczekuje zaproszenia do nich do sypialni ? Owszem mąż kuzynki przystojny, ale to mąż kuzynki.

Gość gość
Robisz sobie dobrze jak to slyszysz kociaku? miętosiłbym cie jak reksio szynke

Gość gość
życzę im żeby mieli dwa razy więcej, a na Tobie się szybko poznali :)

Gość gość
nie przejmuj sie kuzynka trzyma faceta krotko i sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta i wtedy fajnie jest i nic podejrzanego ty sie muslisz wyluzowac 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
poza tym zeby miec dwa auta, jesc krewetki i pic wino nie trzeba miec lewych interesow i krecic. po prostu sie odnalezli w tym co nas wszystkich otacza i znosnie zarabiaja, obydwoje, czy tam jedno z nich.

Gość gość
Pracują obydwoje. Nie każdego stać na obIady zamawiane, sushi kilka razy w tygodniu

Gość gość
qrde... rodzine to jednak trzeba trzymac na bezpieczna odległość... jak za blisko wpuscisz to cie rozliczą z kasy, z okazywania uczuc... nawet qrwa z wina i krewetek... masakra.

Gość gość
18:42] [zgłoś do usunięcia] gość Pracują obydwoje. Nie każdego stać na obIady zamawiane, sushi kilka razy w tygodniu x x hhaa skonam ze smiechu my 2x w tyg mamy obiad zamawiany w weekend jemy w knajpie a sushi kosztuje 40zł:D u mnie w miescie

Gość gość
Z***biście sie im odwdźięczasz za gościnę.

Gość gość
Gówniara wyrwała sie od swojej dziadującej rodzinki i węszy afere kryminalną na podstawie ilosci zamawianego sushi :D Patrz i ucz sie - może stworzysz sobie dom w którym okazywanie uczuc bedzie czyms naturalnym i nie bedzie trzeba liczyc każdej złotówki.

Gość gość
Po co aż tak nadmiernie okazywac sobie uczucia ?