Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanespa

Imię dla córki Pola

Polecane posty

Gość gość
Pola to już jest popularne imię i na pewno będzie się powtarzać. tak samo jak Hanna, Lena, Amelia itd. Moja córka będzie miała na imię Sara. Na pewno nie każdemu się podoba, ale według mnie jest ładne i mało popularne. Podoba mi sie też imię Iga, ale mojemu mężowi niestety nie...

Gość gość
Moja bedzie Marcelina.nazwe tak moje malenstwo bo mi sie podoba i wasze wpisy negatywne nie zmienia mojego zdania

Gość gość
Ulka, bez spiny :classic_cool:

Gość gość
znam jedna Marcelinę, ma 5 lat, bardzo fajna i ładna dziewczynka :)

Gość gość
Wybierz Pola, a potem ona wyjdzie za mąż za Łączkowskiego albo Pastuszkę :D

Gość Nauczyciellka
Ja znam masę Julek Zuzek Olivii Nikolek Wiktorii Amelek i są to bardzo mądre inteligentne dzieci.

Gość gość
U nas w przedszkolu jest dziewczynka (100% Polka) o imieniu Carla. Ma też maleńką siostrę - Vanessę.

Gość gość
juz wolę tę wanesse niz z****** kolejna julie

Gość gość
Śliczne imię. Nawet gdyby dziesięć było w klasie. Moje dziecko miało imię trochę z przypadku, inne było w planach, ale jak się urodził, to nijak do niego nie pasowało, więc rzuciłam dwoma imionami, rodzina podchwyciła i został Miś. O tym, że jest bardzo popularne, dowiedziałam się w trakcie szczepień. Pełno Michałków, Misiów, Michaszków, Michałów, Michciów spotykaliśmy w przychodni. W szkole, w każdej klasie było dwóch lub trzech. Same łobuziaki, niespokojne duchy i indywidualności, więc nijak nie można było ich pomylić ze sobą. To tylko imię, o ile nie jest ośmieszające, dopasuje się do nosiciela jak skóra.

Gość gość
Pola :) dla mnie najlepsze żeńskie imię i jedyne, które podobało się zarówno mi jak i mężowi. Córcia właśnie tak się nazywa. Niby jest popularne i coraz częściej nadawane ale w rankingu najpopularniejszych imion jakoś próżno go szukać, więc raczej nie będzie miała w klasie 8 innych dziewczynek o tym imieniu :)

Gość gość
o wiele bardziej podoba mi się Pola

Gość agula8
moja córka ma 7 lat i ma na imię Pola-nie Apolonia. To świetne imię bo jest krótkie, proste i bardzo wyjątkowe. W przedszkolu córka miałam w grupie kilka Zoś, teraz w klasie ma 3 Natalki, Pola zawsze jest tylko jedna, choć teraz widzę jest ich trochę więcej.w jej wieku nie spotkałam jeszcze Poli.

Gość gość
Pola, Nina, Kaja to wbrew pozorom całkiem popularne imiona. To że nie spotkałaś zadnej innej Poli nie oznacza ze ich nie ma. Ja pracuję w przedszkolu i powiem ci że mielismy ich całkiem dużo. Mnie imię się nie podoba, jakies takie nijakie, krótkie, jakby czegos brakowało, ale co komu się podoba...

Gość gość
Też pracuję w przedszkolu - niedawno mieliśmy Krysię! Była super oryginalna i pasowało to imię do niej niewiarygodnie. Była też Marylka niedawno. Ale jednak przychylam się do twierdzenia, że Ania i Kasia to obecnie najbardziej oryginalne imiona - dawno u nas nie było :)

Gość gość
ja też pracuję w przedszkolu w Łodzi dokladnie. An jest całkiem dużo, w kazdym roczniku jest jakaś Ania :) Kaś jest mniej ale tez się zdarzają

Gość gość
u nas jest obecnie Florentyna, Dobromiła, Krystyna, - tyle z oryginalnych a najwięcej jest Wiktorii, Julii, Amelek, Natalek, Majek, i jeszcze Weronik.

Gość gość
Chba niewazne jest to ze jest duzo poli.majek itp. wazne jest to zeby imie podobalo sie rodzicom i zeby dziecko sie go nie wstydzilo.Moja bedzie Marcelina albo Rozalka