Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tedees

Problem może ktoś pomoże

Polecane posty

Gość tedees

Cześć na wstępie mam 24 lata i poznałem fajną dziewczynę ostatnio Coś o mnie - wolny singiel bez zobowiązań pracuje nie ćpam itp. Ona 21 lat z trudną przeszłością,dwójka dzieci i obowiązki z tym związane No więc chyba przypadliśmy sobie do gustu , ja proponowałem przyjaźń , ona chce coś więcej , Lubimy swoje towarzystwo , jednak mam obawy ,za łatwo było ją do siebie przekonać? Może poprostu szuka opiekuna . Nie wiem czy się w to ładować .... Nawet gdybym chciał nawet w teorii się to nie powinno udać Nie mam nic do tego że ma dzieci, choć wiadomo że np biologiczny będzie chciał odwiedzać je i to jest problemem. Jakoś nie wiem czy mógł bym liczyć na jej wierność... i wogóle . Może ktoś był w podobnej sytuacji Ona mówi spróbujmy , ale jak się nie uda to oboje sobie krzywdę zrobimy , nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
21 lat i dwójka dzieci? Kiepsko to o niej świadczy. Czeka aż ją zapłodnisz dzięki czemu przywiąże cię do siebie na dłużej

Gość gość
po co pracować na cudze dzieci skoro cała przyszłość przed tobą. i zawsze będziesz porównywany

Gość gość
Chlopie nad czym tu sie zastanawiac? Pogoń to dziadostwo w cbolere bo sobie zycie zmarnujesz!!

Gość gość
szuka faceta... wygląda na zdesperowaną.... nie ładu się w to!

Gość tedees
Macie dużo racji fakt , ale zawsze mi się takie trafiają , niewiem co ze mną nie tak......

Gość gość
chcesz oddawać całą swoją wypłatę obcym dzieciom? Zwariowałeś?

Gość gość
co z tobą nie tak? podświadomie takich szukasz.

Gość tedees
no nie wiem czy szukam podświadomie, naprawdę to był przypadek że się poznaliśmy, może przesadziłem z tym że same takie ...

Gość gość
na bank szuka "tatusa" dla dzieciarow i sponsora, dojdzie do tego, ze ty bedziesz za nianke robil a ta machnie se trzeciego bachora na dyskotece a potem wmowi, ze twoje. Nie marnuj zycia na taki szit. Gdybys byl po 30 to moze mozna sprobowac, ale jestes za mlody i stac cie na zaczecie zycia z kobieta z czysta karta

Gość gość
odpuść to, za młody jesteś, żeby pakować się w dwójkę dzieci. Ona szuka sponsora i nowego tatusia

Gość gość
taka niech se starego zdesperowanego bzdzietnego pryka znajdzie. Poza tym pomysl jakie ma pipsko juz rozjechane

Gość gość
a jeszcze nie wiadomo co to za przychlast jest ojcem, moze jakis alkus co po nocach za pare lat bedzie przychiodzic i akcje robic bo nie bedzie mogl zniesc mysli, ze inny wychowuje jego dzieci

Gość tedees
Jak na razie wszyscy na NIE powinno mi to dać do myślenia...

Gość gość
bo to jak się zachowuje nie świadczy o niej dobrze. I uwierz, twoi rodzice nie byliby zachwyceni Znajdź sobie jakąś porządną dziewczynę

Gość tedees
Zdanie rodziców itp to mam gdzieś , bardziej martwi mnie to że pewnie nigdy bym jej nie zaufał

Gość ej jak to
ale czemu watpisz w jej wiernosc?? masz jakies podstawy do tego?

Gość gość
to też o tobie źle świadczy, bo rodzice choć czasem wkurzający wiedzą dużo mądrych rzeczy. Laska jest zdesperowana i szuka jak najszybciej sponsora

Gość gość
daj sobie spokoj stary :/

Gość tedees
podstawy mam , narazie nie chce sexu z nią , a już na drugim spotkaniu wiem że jak bym chciał to bym to miał

Gość gość
bo wie ze dupa i cyckami szybko faceta zwojuje, tylko ze to jej pipsko juz 2 razy wyplulo arbuza

Gość ej jak to
to, ze chcialaby z Toba pojsc do lozka jeszcze nie znaczy, ze musi byc niewierna na przyszlosc

Gość gość
jakby zaszła w ciążę z tobą to co byś zrobił?

Gość tedees
swojego dziecka napewno bym nie zostawił , i właśnie może to wyczuła

Gość gość
więc uciekaj. Jak ktoś tu już pisał - gdyby miał 30parę lat i był starym kawalerem to ok, możesz zaryzykować. Ale mając 24 nie pakuj się w to, szkoda twojej młodości

Gość Ale to już było
Wiej dokąd nie zmajstrowałeś jej dziecka.Wtedy była by trójka.Chłopie nie ładuj się w cudze dzieci, jesteś młody,wolny od zobowiązań i stać Cię na dziewczynę bez cudzych dzieci.Dobrze Ci radzę.

Gość gość
olej i szukaj dalej, dobrze ze to dopiero poczatek, ale uciekaj nim przerodzi sie w cos wiecej, dopoki nie jest za pozno czlowieku, masz rozum to tyko pomysl o pozniejszych konsekwencjach.. na start w spolnym mieszkaniu 0 spontanicznosci, wszystko pod dzieciaki robione, na paluszkach we wlasnym domu chodzic, jak glos podniesziesz to zjeby dostaniesz bo to nie twoje dzieci i jak smiesz glos podnosic, kasa nie na 2 ale 4 osoby na start, do tego obcy typ krecacy sie kolo panny, a idz pan w ch*j

Gość tedees
Dzięki za opowiedzi trochę mi już pomogliście .... czekam na więcej opinii

Gość gość
a co z rozjechaną ciabatą??