Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko do osob wyrozumialych i z duzymi przejsciami czy powinnam z nim byc

Polecane posty

Gość gość

moj chlopak co jakis czas ma wahania czy byc ze mna oraz na fb nigdy nie ustawil,ze cokolwiek robi ze mna albo zdjecia ze mna. wstydzi sie mnie

Gość gość
ale to już było....

Gość gość
Ty tez nie dawaj jego zdjec na fb i git

Gość gość
jeszcze do niedawna mowil,ze on nigdy nic nie pisze na fb a dzisiaj jego kolega ze logowal sie gdzies tam..wiedzialam ze tam jest, tylko po co sie tak chwali

Gość gość
normalnie problem jak u 5-latki

Dziewczyno ogarnij się. Ludzie którzy są w zw. małżeńskich nie podają tego na fb, a ty chcesz, żeby chłopak to pisał. Dla niektórych to jest zbyt osobista sprawa, żeby takie dane ujawniać.

Gość gość
Mnie mój były też kiedyś zapytał czy może ustawimy na fejsie, że jesteśmy w związku, a ja odpowiedziałam "eeee tam, po co się w to bawić.". Wyraziłam w ten sposób swoją wątpliwość, której jeszcze nie byłam świadoma, potem może z półtora miesiąca byliśmy razem.

Gość gość
może kręci z kilkoma naraZ?l

Gość gość
temat wyraznie skierowalam do osob na poziomie i tym dziekuje za wypowiedzi a ci ktorzy umieja tylko krytykowac i oceniac niech spadaja, do dzisiaj go kochaam ale wiele wskazuje na to,ze nadaremnnie, dopiero moze zaczna mi klapki opadac teraz,wczesniej przymykalam na to oko

Gość gość
temat wyraznie skierowalam do osob na poziomie i tym dziekuje za wypowiedzi a ci ktorzy umieja tylko krytykowac i oceniac niech spadaja, do dzisiaj go kochaam ale wiele wskazuje na to,ze nadaremnnie, dopiero moze zaczna mi klapki opadac teraz,wczesniej przymykalam na to oko

Gość gość
Jakie wachania? Na FB czy ogólnie? jeżeli ogólnie to odpowiedź jest jasna jak słońce, nie sądzisz? Co do FB ja nie mam i śmieszy mnie gdy ludzie pokazują całe swoje życie na FB. To takie ...infyntylne. Zresztą, intuicja C***odpowiada prawda? "Czujesz" że coś jest nie tak? Czy sama doszukujesz się drugiego dna?.

Gość gość
z jednej strony jest dobry i kochany z drugiej nie wie co do mnie czuje, potrafi mnie olac kilka dni sie nie odzywac, teraz powiedzialam mu co mnie boli to zamiast mnie wesprzec obrazil sie na mnie...zamiast powiedziec "nieprawda jestes dla mnie wazna" to on " skoro tak sadzisz"

Gość calaprawdaozyciu
Uważam że fb jest dla osób nie na poziomie.Szczegolnie dając związek na fb.

Gość gość
nie chodzi o zwiazek,a o caloksztalt, gdy chlopak ma dziewczyne i zeroi zdjec z nia, zero czegokolwiek z nia i sa dla siebie jak obcy,a z kolegami ma, tylko tyle. wiecej juz nie bede pisac. przejrzalam na oczy i zamykam temat. nie chce byc dla kogos kula u nogi tylko duma. moze kiedys tak bedzie.

Gość gość
W sumie to masz rację, ze się niepokoisz. Ja też kiedyś uważałam "rozterki fejsbukowe" za dziecinadę, ale ludzie... Facebook to wirtual, ale tworzą go REALNI ludzie. I jeśli ten REALNY mężczyzna wstydzi się swojej kobiety nawet na czymś takim, jak FB to znaczy, że coś jest na rzeczy...

Gość gość
Sama rzeczywiście jesteś na poziomie... ułomnej nastolatki :D

Gość gość
Rozumiem cie autorko, poniewaz swego czasu mialam takiego partnera. Znudzilo mnie to zycie w cieniu ( wiekszosc znajomych jego nawet o moim istnieniu nie wiedziala, uwazali go za signla). Najlepsza droga to odejscie. Wierz mi lub nie,ale spotkasz kogos wspanialego,kto cie doceni.

Gość gość
sprawa indywidualna Jak mialam fb to mialam ustawione w zwiazku a zrobilam tak bo meczyly mnie juz wiadomosci od kolegow znajomych i zapraszanie na kawe na piwo Moj chlopak ma fb jestesmy razem rok ale nie ma statusu W zartach zawsze mu docinam , ale wcale mnie to nie obchodzi i nie zalezy mi na tym Zareczylsmy sie w październiku Chyba bym na glowe upadla oglaszajac to na fb Nie moge jak takie rzeczy po jakiego c******a to opublikowywac , potem jest slub zdjecia ze slubu Najlepsze mialam taka znajoma co oglosila na fb "oczekiwanie dziecka z .." k***a w 3 mies byla.... zdjecia jednodniowych dzieci jeszcze z sali porodowej No i ezaktywowalam to bo mnie to po prostu wkurzalo! jak chce sobie popatrzec na ludzi to ogladam z konta mojej siostry bo z moim mamy tylko kilka wspolnych znajomych i akurat z nimi sie widujemy caly czas wiec wiem jak wygladaja A jesli chodzi o dodawanie zdjec wspolnych ani ja nigdy nie odalam ani on , wiec to nie swiadczy o tym ze ktos z kims nie chce byc albo ze nie chce zeby ktos wiedzail czy cos podobnego! Ludziom sie p********ilo od tego fb !

Gość gość
luberpg jesteś naprawde na poziomie, w każdym temacie chwalisz sie ,ze masz meza :D