Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna kupiła dildo

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam o tym myśleć - niby zaakceptowałem i od początku wiedziałem o tym pomyśle, do którego zbierała się już dobre pół roku, ale gdy dziś przyszła paczka i zobaczyłem tego sztucznego penisa, to poczułem lekką zazdrość. Nie chodzi o wymiary, tylko o rywalizację z gumowym prętem. Mam mega zboczoną dziewczynę, która uwielbia się masturbować i obawiam się, że może tak polubić nowego przyjaciela, że straci ochotę na zabawy ze mną. Z jednej strony kręcą mnie jej pomysły, z drugiej nie mam pojęcia jak do tego podejść. Co polecacie? ;)

Gość error85
a ona lubi anal poza tym możesz go inaczej wykorzystać w czasie stosunku z nią

Gość gość
Lubi anal, marzy jej się double penetration, ale nie ma mowy, żeby przy mnie posuwał ją jakiś inny koleś :D wiem, że dildo może nam posłużyć do tego, ale ona jest niekiedy tak niewyżyta, że zaczynam się martwić, czy będę jej jeden sam wystarczał, czy będzie mnie namawiać na gangbangi...

Gość error85
co by się stało jak byś sie zgodził na innego?

Gość gość
Nawet nie biorę tego pod uwagę, nie ma takiej opcji.

Gość error85
co czujesz?

Gość gość
Bawisz się w psychologa?

Gość error85
tak

Gość gość
Ciesz się, że masz dziewczynę o rozbujałej fantazji. Po co się zastanawiasz, co będzie dalej?

Gość gość
Bo wiążę z nią przyszłość. Wiem, że mogę jej ufać, ale bzykanie się z innym facetem (choćby na moich oczach i z moim udziałem) osobiście traktuję jako zdradę. Może jestem ograniczony pod tym względem. Na pewno dużo mniej zboczony. W każdym razie dla mnie zdrada jest jednoznaczna z zakończeniem związku. A ten mały gumowy k***s, którego sam pomagałem jej wybierać, stał się dla mnie teraz takim nasionkiem, które wykiełkuje i rozbudzi jeszcze większe fantazje w ukochanej.

Gość gość
ciesz sie stary

Gość Alpaka girl

Nic nie w tym złego 

Bo co my kobiety mamy zrobić kiedy facet jest w pracy a my mamy wolne i jesteśmy napalone 

A gadżet erotyczny to bezpieczniejsze niż domowe sposoby 

Gość On dorosly

Czlowieku na kolana i podziekuj jej za to, ze jest tak szczera i otwarta twoja Pania. Nie ma to zupelnie znaczenia czy go kupila go dla siebie bo chce dwa fiutki naraz, czy dlatego bo jej nie wystarczasz. Moze tez chce twoja dupke nim zerznac? Caluj ja po nozkach i dziekuj za ta decyzje. Przestan ...y wypisywac o zdradach i koncu zwiazku. Pomoz jej w realizacji jej marzen. Kobieta marzenie.