Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

Macie samochody ile płacicie za pakiet ubezpieczen OC AC assistance

Polecane posty

Gość sosssssss

bo chyba jebne płacac 4 tysiace co roku :o

Gość gość
Mam, ale ja się takimi głupotami nie zajmuję oraz nie płacę sama.

Gość larysa34
a to musisz sobie sprawdzić, bo każdy ma inaczej - na www.okurka.pl pokazuje 37 różnych ofert ubezpieczenia auta, także jak podasz wszystkie swoje dane to ci wyświetli listę

Gość Hellary331
Witam. Z tego co się orientuję to wszystko zależy od tego z jakiej oferty ubezpieczalni korzystacie. Najpierw przed podjęciem tak ważnej decyzji należy zrobić rozeznanie na rynku ubezpieczeń. Mnie to zajęło troszkę czasu ale w końcu wybrałam dla siebie najlepszą ofertę czyli wybór padł na https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/66535/ubezpieczenie-assistance-pojazd-zastepczy/ Uważam to za najlepszy krok jaki zrobiłam w ostatnim czasie. Teraz jestem spokojna że w przypadku kolizji nie zostanę bez auta tylko należy mi się zastępcze. No a uwierzcie mi że mieszkając w takim mieście jak Kraków to takie ubezpieczenie jest wręcz konieczne. Nie ma dnia abym nie słyszała o jakiejś kolizji. To na prawdę przerażające że Ci ludzie nie potrafią jeździć normalnie. Mam nowe autko i strasznie się boję nawet Go lekko zarysować. Dlatego też musiałam zdecydować się na najlepsze ubezpieczenie. Wejdźcie sami na stronę którą podałam a przekonacie się o czym piszę. Dajcie także znać w komentarzach co o tym sądzicie ponieważ jestem tego na prawdę bardzo ciekawa.