Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzietylkogorzej

Drogie Panie po co zadajecie się z facetami którzy mają małe członki

Polecane posty

Gość bedzietylkogorzej
z d**y wzięte porównanie wcale Ci nie piszę żebyś go zostawiła ze wzgledu na rozmiar a ze względu na brak dobrego seksu i nieunikniona narastającą frustracje seksualną kiedyś kobiety nie wiedziały co to orgazm facet wziął żone wieczrem zaspokoił się w 5 minut i ona myślała że tak ma być ale czasy się zmieniły i coś Ci się od życia należy

Gość gość
Czemu ją podjudzasz? Przecież facet z którym jest dba o nią zarówno w łóżku jak i poza nim? Lepszy tępy buhaj rozpłodowy z wielką pytą, co to nachleje się piwska, zażąda by zrobić mu dobrze po czym z wielką łachą zrobi 3 ruchy w przód i tył i zaśnie? Naprawdę warto zakończyć udany związek tylko dlatego, że facet ma o te 2 centymetry za mało w obwodzie kootasa?

Gość bedzietylkogorzej
Kupiłam sobie na wyprzedaży wielkiego dildo, nie będę się poniżała używając małego

Gość gość
Bo życie jest do bani, same trudne wybory :-(

Gość gość
Gość 02:32 dzięki za te słowa :-)

Gość gość
02:37 * oczy mi już szwankuja

Gość bedzietylkogorzej
nikogo nie podjudzam a z twojej wypowiedzi wynika ze kazdy kto nie ma cienkiego i krotkiego penisa to potwor a ja c***owiem właśnie że to ci z małymi są zakompleksionymi potworkami poza tym faceci z malymi czesto sa mniej mescy i mniej przystojni bo maly penis często koreluje z ogolnym niedorozwojem cech meskich gdyz moze wynikac z tej samej przyczyny czy wiesz np że wśród stada szympansów samiec alfa ma zazwyczaj najgrubszego penisa

Gość gość
Z kompleksami mogę sie od biedy zgodzić, z potworkiem - nie, i z przystojnościa też nie. Ale w sumie to jedyny facet o którym wiem że jest słabo wyposażony, więc nie wiem jak jest z innymi

Gość gość
Autor to koniobijca, żal mu d**ę ściska że mu żadna nie chce dać to się dowartościowuje idiota :D

Gość bedzietylkogorzej
małe dowartościowanie nie zaszkodzi