Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzietylkogorzej

Drogie Panie po co zadajecie się z facetami którzy mają małe członki

Polecane posty

Gość bedzietylkogorzej

Dlaczego wybieracie sobie ich na chłopaków i mężów? Nie chcecie mieć lepszego seksu.?

Gość gość
Dr.Sex Guru twierdzi że nie liczy się długość ale objętość

Gość gość
S********jh*ju

Gość gość
moj ma maly czlonek ale duze auto :)

Gość gość z wcześniej
Ja się z takimi nie zadaję, po co się męczyć.

Gość gość
Drodzy Panowie po co zadajecie się z kobietami które mają przepastne pochwy?

Gość bedzietylkogorzej
Bo facet i tak dojdzie pochwa nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Bo jak kogos poznajesz to tego członka nie widać .

Gość gość
Wolę mniejszego a grubego niż chudego i długiego . Co kto woli tyle , na każdego jest popyt ;-)

Gość bedzietylkogorzej
Nie powinniście dawać takim d**y bo potem macie synów z małymi cierpiących na kompleksy i następne pokolenie rozczarowanych kobiet.

Gość gość
facet i tak dojdzie nawet w butelce po oleju rzepakowym, tylko co to za przyjemność posuwać luźną pannę

Gość gość
jest takie powiedzenie '' maly, ale wariat'':P

Gość bedzietylkogorzej
"Wolę mniejszego a grubego niż chudego i długiego . Co kto woli tyle , na każdego jest popyt" stara prawda najgorszy mały cienki i krótki

Gość bedzietylkogorzej
Jestem sfrustrowana i zażenowana małym członkiem mojego tate.

Gość gość
Dziewczyna ma nie po kolei w głowie, jeżeli seks jest u niej na 1-wszym miejscu :)

Gość bedzietylkogorzej
"Dziewczyna ma nie po kolei w głowie, jeżeli seks jest u niej na 1-wszym miejscu usmiech.gif" jeśli facet ma za małego to seks jest na pierwszym miejscu listy problemów co gorsza jako nierozwiązywalny w inny sposób niż rozstanie i w tym wszystkim kobietom życzę zdecydowania

Gość gość
Czyli wg ciebie mam zostawic wspaniałego faceta tylko dlatego ze ma małego..? No ja patrząc na to jacy faceci sa teraz często beznadziejni, wolę jednak tego z******tego charakterowo (który mnie zadowoli minetką) niż barana z wielkim penisem :-D

Gość bedzietylkogorzej
sorry ale minetka to nie jest prawdziwy seks mogę ci tylko współczuć że nie masz życia erotycznego

Gość gość
moj ma duze wypasione auto,duzy palac duze 4-y konta,a tylko jednego malucha

Gość gość
A skoro już taki temat - są jakieś fajne pozycje dla takich z małymi i chudymi? może jednak nie trzeba rzucać super faceta tylko dlatego ze go Bóg slabo obdarzył..? :-P bo mój ma jednak maaaasę zalet (poza tą jedną drobną wadą) :-)

Gość bedzietylkogorzej
nie rób sobie nadziei chcesz żyć nie zaspokojona i udawać ze wszystko ok chcesz go zdradzic uswiadom sobie że inne pary moga sobie codziennie urzadzic kilkanascie minut rozkoszy i ty tez jak go wymienisz

Gość gość z wcześniej
''Czyli wg ciebie mam zostawic wspaniałego faceta tylko dlatego ze ma małego..?'' Nie jednego wspaniałego i kochającego mnie zostawiłam właśnie z tego powodu. Po co się męczyć.

Gość gość
Wedle tego co piszecie, mężczyźni z małymi penisami powinni być samotni do końca życia. Trochę to smutne.

Gość gość
Ale ja tez mam z nim rozkosz bo on ma super język :-D Tylko ten normalny seks... Żeby to był mój pierwszy partner to pewnie bym nawet nie zwróciła na to uwagi, ale tak to widzę różnice, co tu dużo mówic przecież nawet w trakcie loda to czuć ;-) Nie zamierzam nikogo zdradzać bo ja nie z takich, narazie jego inne "zalety" przeważają nad tym drobiazgiem i mam nadzieję ze na nich będę się skupiać cały czas ;-) czyż nie lepszy facet z małym od roochacza/psychola/agresywnego itp..? :-P

Gość gość
I od razu dodaję ze majątku nie ma żadnego :-D

Gość gość
No i wiadomo czemu faceci często pragną dziewic. No i jak widać powody ku temu mają, zwłaszcza ci z niewielkimi zasobami w majtach. :o

Gość gość z wcześniej
Pewnie, że wolą. Jak takie teksty słyszę, to jestem pewna, że taki kobiety doświadczonej nie zadowoli, a już na pewno nie zatrzyma przy sobie na stałe.

Gość bedzietylkogorzej
"z małym od roochacza/psychola/agresywnego itp..? jezyk.gif" 99% mężczyzn ma większego niż twój facet nie sposób myśleć że wszyscy są psycholami sama rezygnujesz z prawdziwej przyjemności są małżeństwa które latami nie uprawiają seksu i jakoś żyją albo dobierają się osoby które mają słabe libido

Gość bedzietylkogorzej
"Wedle tego co piszecie, mężczyźni z małymi penisami powinni być samotni do końca życia. Trochę to smutne." z tego wynika że pewna część kobiet też powinna być samotna lub jest skazana na małego penisa jakoś tym się już nikt nie przejmuje

Gość gość
bedzietylkogorzej -nie dobijaj mnie, proszę :-P My libido mamy podobne, i gdyby nie rozmiar to w ogóle byłoby idealnie (także poza seksem) . Na razie zamierzam poszukać pozycji sprzyjających małym członkom. Mam nadzieję że jednak takie istnieją :-) Bo tak samo jak bym nie chciala być porzucona przez rozmiar swoich piersi to i póki to możliwe sama nie będe sie kierować "rozmiarem"