Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar biustu

Polecane posty

Gość gość

Pisalam dosc dlugo w necie z bardzo fajnym facetem i w koncu rozmowa zeszla na moj biust. Zapytal niesmialo jaki mam rozmiar. Odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze mam miedzy DD a F (zalezy od marki stanika), a on na to, ze to ogromne piersi! Ja tak nie uwazam, mam kolezanki posiadajace widocznie wieksze biusty niz ja, a poza tym w Anglii (bo on w Anglii mieszka) kobiety maja bardzo duze biusty tak ogolem - dlatego ja najczesciej kupuje staniki angielskich marek. A on temu zaprzeczal i zaczal roztrzasac sie nad tym "jaki ja mam duze z******te cycuszki". Czy rozmiar miedzy DD a F to duzo? (Powiem tylko tyle, ze F mam jedynie w stanikach firmy Lindex, w innych nie)

Gość gość
Mam pytanie trochę innej natury. Też pisałam ostatnio z gościem z Anglii i też zapytał mnie o rozmiar moich piersi. Może to ten sam? :D

Gość gość
Nie wydaje mi sie, ten koles ma 20 lat i jest synem Norwega i Szwedki a urodzil sie w Londynie :D On raczej nie pisze z innymi dziewczynami (znam jego znajomych)

Gość gość
ja mam F i uważam że są zbyt duże :(

Gość gość
Duże.

Gość gość
Mam takie jak autorka i jako "biustowo uświadomiona" wiem już, że to nie są wielkie piersi. Raczej średnie. No bo całkiem małe to też nie. Dopóki nazwa "brafitting" była dla mnie pustym słowem, to też mi się wydawało, że F to jakieś mega olbrzymie piersi ;) Sama nosiłam wówczas "biustonosze" 75C :p

Gość gość
mmm...uwielbiam duże piersi :-) może jakąś fotke dasz ??