Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123ehhona1992

moj chlopak straszy ze zerwie

Polecane posty

Gość 123ehhona1992

Witam. Nie wiem co robic, jestem z moim TŻ-tem prawie rok, kiedys czuły,starajacy sie chlopak a teraz? raz mowi ze ze mna by nie mogl zerwac pozniej ze nie pokochałby nikogo tak jak mnie,ale nie jest czuly tak jak kiedys, prawie wcale mi nie mowi ze mnie kocha,chociaz ostatnio zaczal mowic to czesto to i tak jest zle , bo wywoluje kłotnie , chociaz wie ze ja nie chce sie klocic,nie stara sie , zapomina o rzeczach ktore razem uzgodnilismy,kloci sie i nastepnie mowi ze zerwie, i mowi ze zerwie jutro lub w pon, teraz sie nie odzywa wcale ,powiedzial ze idzie sie uczyc, no dobrze, ale po co mnie straszy ze zerwie? jak czesto to mowi a pozniej przyjezdza i nie zrywa albo zrywa na dzien,dwa i po dwoch dniach pyta sie czy do niego wroce? jak go zmienic? nie chce by mnie straszyl ze mnie zostawi albo zrywał i po 1 dniu lub 2-óch sie odzywał czy do niego wroce itd. kocham go ,ale nie chce by tak sie zachowywał ;/ tym bardziej ze staram sie :(

Gość gość
Ty go kochasz ale on nie dość, ze cie nie kocha to i nie szanuje, a zachowuje sie tak bo mu na to pozwalasz

Gość gość
Fujjjj... Niektóre dziewczyny nie mają za grosz godności. Traktuje Cie jak ścierkę do podłogi bo mu sie dajesz tak traktowac> i dla kogo sie starasz? Dla dupka, który i tak tego nie doceni, bo manipulowanie, straszenie zerwaniem to jego sposób na traktowanie Ciebie? Chcesz sobie życie zmarnować bo bądź z nim dalej.

Gość 123ehhona1992
tak tylko ze jak mowie zebysmy sie rozstali to on mowi ze mnie kocha zebysmy sie nie rozstawali ze jest nerwowy itd.

Gość gość
bo głupia jesteś i dajesz sobą manipulować, on lubi tobą pomiatać nie rozumiesz tego??? a ty masz w ogóle wolną wolę czy jesteś niewolnicą, jak chcesz zerwać to on nie musi wyrażać na to zgody, kończysz związek i do widzenia ale nie, ty się jeszcze bardziej starasz dla idioty

Gość djfosdfj
Boze, gdzie sie rodza takie glupie dziewczyny... Slow mi brak

Gość gość
Już śpieszę z pomocą. Jak straszy, że zerwie to mu powiedz- ok, zerwij, skoro Ci tam ze mną źle, to nie mam zamiaru Cię siłą zatrzymywać. Jak odejdzie to dać mu nauczkę, nie godząc się na jego powrót lub przynajmniej nie przyjmować go tak łatwo. Nie pomoże? To go postrasz, że jeśli dalej Cię będzie straszył, to go w końcu sama zostawisz. Dajesz sobie wchodzić na łeb. Wiem, pewnie zaraz wyskoczysz, że go kochasz i nie chcesz stracić, ale czasami żeby zyskać to trzeba odepchnąć.

Gość gość bes Wad
Z twojego opisu to kiepskiej maści manipulant, zna twoje słabe strony i wykorzystuje je, aby tobą manipulować. To czy chcesz być z takim kimś zależy tylko od ciebie. Pamiętaj jednak, jeżeli ty nie potrafisz nim manipulować, czeka Cię życiowa porażka.

Gość 123ehhona1992
Powiedziałam ze zerwe to powiedział- to zerwij, też mu napisałam ze ja nie będę za nim latać, ze jak zerwie to niech nie myśli ze wrócę do niego to on później żebym mu dała znać czy zrywam bo nie wie czy do mnie przyjeżdżać..

Gość 123ehhona1992
Nie rozumiem tego ze podczas kłótni taki jest a jak się nie kłócimw to - on mnie kocha,żadnej by tak nie pokochał itd

Gość gość
pieknie, na dodatek kpi z ciebie i smieje ci sie prosto w twarz autorko :) wie dobrze, ze można tobą pomiatać a ty i tak nie zerwiesz, po cholere to mówisz skoro nie zamierzasz tego zrobić? powiem Ci tak, nic dobrego z tego związku nie będzie a ty jeszcze troche i wyladujesz na psychotropach, odetnij sie od niego jak najszybciej

Gość sailorrrrr
Nie rozumiem tego ze podczas kłótni taki jest a jak się nie kłócimw to - on mnie kocha,żadnej by tak nie pokochał itd x Moze byś w końcu uzyla mózgu co? To sa tylko słowa, słowa, słowa, mówi to co chcesz usłyszeć dlatego kłamie. Za to o czym śiadcza jego czyny? Że cie nie kocha i nie szanuje a co gorsze Ty nie szanujesz samej siebie będąc z tym czymś.

Gość 123ehhona1992
:-( tylko nie rozumiem czemu tak robi a jak jest dobrze to ze on nie chce się rozstawać itd ja go kocham a on taki jest dziwny ze raz jest bardzo dobry raz zły i nie widzi swoich błędów tylko mówi ze ja zle robię,ja...

Gość 123ehhona1992
Ale jakby nie kochał to chyba by się o mnie nie martwił, nie odzywał się jak mówiłam ze nie będzie powrotu i nie płakałby ze kocha i nie chce się rozstawać nie prawda? Bo płakał tak ze nie mógł się uspokoić.

Gość sailorrrrr
Ale jakby nie kochał to chyba by się o mnie nie martwił, nie odzywał się jak mówiłam ze nie będzie powrotu i nie płakałby ze kocha i nie chce się rozstawać nie prawda? Bo płakał tak ze nie mógł się uspokoić. x Jestes tak głupia i mało myślaca, że to mój ostatni post tutaj, bo szkoda na ciebie czasu. To wszystko MANIPULACJA. Tyle osób Ci już to pisało. Kręci tobą jak chce. Opowiada te kłamstwa o miłości, wylewa fałszywe łzy żeby miec cię w szachu. Żeby móc tobą pomiatać, manipulować i traktować jak szmatę. Robisz z siebie idiotkę tym że mu pozwalasz oraz tym, że mówisz ze zerwiesz a następnie nie zrywasz. Jesteś żenująca i dopóki mu się nie znudzisz będzie Tobą pomiatał. Miłego życie w bagnie, sama jesteś sobie winna.

Gość gość
autorko dlaczego sie nie szanujesz?

Gość 123ehhona1992
Szanuje się, kocham go , on mi mówi ze też, uważam ze jakby nie kochał to by ze mną nie był nie prawdaz? Nie przyjeżdżalby 30km żeby się ze mną spotkać anie robiłby mi czasami niespodzianek jak jest między dobrze, a gdy prawie zemdlalam nie płakałby co mi jest..

Gość gość
Nie szanujesz sie ponieważ jesteś dla niego ścierą do podłogi. Ale widzę, ze nie chcesz zrozumiec wiec wcale mi ciebie nie szkoda. Dobrze ci tak. Nabieraj sie dalej na jego klamstwa, niech dalej toba pomiata kretynko.

Gość 123ehhona1992
Myślę ze on tak się zachowuje przez to ze jest cholerykiem , nie raz mi mówił (jego mama też) żebym nie patrzyła na to co on mówi w czasie kłótni bo wcale tak nie myśli. I ze po tym jak mu złość minie to zle się czuje ze tak się zachował,ze wcale tak nie myśli jak coś złego powiedział itd.

Gość Lily of the valleyyy
Boze dawno tu nie bylo tak glupiej dziewczyny jak autorka :)

Gość kkobietaDojrzała
na ciebie dziewczyno nie ma rady :O jakby ktoś tak moja córkę traktował, własnoręcznie sklepała bym mu ryja i wyleciałby z futryną na podwórze. :(

Gość kkobietaDojrzała
cholerykiem, nie cholerykiem, ale po to się ma kulturę żeby się hamować. Mnie też wielu ludzi się nie podoba i co? podejdę do nich i będę wyzywać? Dostał bym po łbie. Tymczasem on wie, że mu wolno, jest pewny, ze nie odejdziesz i pozwala sobie.

Gość kkobietaDojrzała
*dostałabym

Gość 123ehhona1992
Napisałam mu ze chce się rozstac..

Gość gość
Autorko, nie trafiają do Ciebie żadne racjonalne argumenty, więc nikt Ci nie pomoże w problemach. Twój chłopak nie szanuje Cię, mówi, że kocha ale robi C**przykrości. Chce żebyś żyła w strachu, że zerwie z Tobą. Łatwo przewidzieć co będzie dalej. Będą łzy, będziesz nieszczęśliwa przez niego. Ciekawe czy wtedy, też będziesz go usprawiedliwiać

Gość 123ehhona1992
Nie będę go usprawiedliwiać, teraz ma do mnie pretensje żebym nie kłamała ze on mnie nie kocha bo gdyby nie kochał to by nie był ze mną rok

Gość kkobietaDojrzała
Może i kocha, ale raczej ma błędne wyobrażenie o miłości. ALe jak Ci taki rodzaj miłości odpowiada, to dalej się z nim baw i nie zawracaj nam du​py. :(

Gość gość
5/10

Gość gość
juz pewnie nią zakręcił i uznała, że jednak nie zrywa :D głupich nie sieją...

Gość gość
Anitko-autorko, ale jeszcze cię nie walnął?