Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

APEL DO DUŻYCH KOBITEK

Polecane posty

Gość gość

drogie kochane WYSOKIE kobitki. Jako że też jestem wysoka-174 cm, postanowiłam znaleźć sposób na utracenie 3-4 cm. wszystko jest możliwe, więc to również. Wiele dziewczyn narzeka na wysoki wzrost. Ja chcę coś z tym zrobić. Jak wiemy między kręgami jest przestrzeń, która zmniejsza się po całodziennym siedzeniu itp. Wtedy ubywa nam 1-2 cm które wracają rano. A jak zrobić by one już nie wróciły?? Pracuję nad tym, napiszę pracę naukową i pomogę wszystkim wysokim kobitkom:D

Gość Gośkaa1
Duża ? raczej by mi to określenie pasowało do grubasek, a nie do szczupłej laski 174 cm

Gość gość
oczywiście że wysokie szczuplutkie nie są duże, tak mi się napisało-taki chwyt nagłówkowy;d

Gość gość
ja mam sposób- po prostu śpię na siedząco;D

Gość gość
I ty uważasz się za dużą to jest normalny wzrost. W nasze rodzinie wszyscy są wysocy. Dziewczyny w okolicy 180cm. jedna synowa 175 drga 178.

Gość gość
jak na kobite jestes wielgachna niczym tyczka ,zyrafa na pewno masz stope ze 43 faceci lubia normalne zwiewne kobietki a nie takie mutanty jak słupy

Gość gość
i tu zaskoczę, ja przy 175 noszę nr 38. Moja bratowa przy 167 nosi 39, to nie zależy od zwrostu kretynku

bzdura, mam wiele znajomych o podobnym wzroście i wcale nie mają dużych stóp (zwracam na to uwagę bo lubię ładne buty). tak długo jak nie przytyjesz i nie zrobisz się naprawdę duża to twój wzrost jest atutem 🖐️

Gość gość
i tak jestes kobyła....ponadgabaryt jak na kobietke,jestem kobieta normalna jezeli juz.

Gość gość
ale masz duży tyłek i obwisłe cycki albo jesteś gruba lub masz zryty beret i już nie jesteś normalną kobietą prawda?;p co za określenie-normalna kobieta ha

Gość gość
pewnie 1,5 w kapeluszu, kolkowate krotkie nozki :D

Gość gość
autorko nati oreiro ma tyle co ty i jest boska!

Gość gość
k***a co y p********z! kręgosłup składa się z kręgów a między nimi znajdują się krążki międzykręgowe. w ciągu dnia krążki się spłaszczają pod wpływem siły ciążenia a gdy np. spimy leżymy wracaja do normalnej pozycji. człowiek rano jest najwyższy a pod wieczór najniższy . ale to mała różnica. krążki są niezbędne do amortyzacji wstrząsów, to tego by spajać kręgi ze sobą. by kręgosup był całością funkcjonalną. on są niezbędne. wysuniecie takiego jednego krążka to straszny ból dla człowieka wiec lepiej najpierw mature zdaj zanim zaczniesz pisać jakąś niby prace i utnij sobie głowe będziesz mieć 20 cm mniej a ludziom będzie się żyło lepiej bo zawsze jeden idiota mniej