Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka877

Zwalczanie cellulitu w gabinecie

Polecane posty

Gość Blanka877

Czy zwalczanie cellulitu w gabinecie ma sens? Czy rzeczywiście zabiegi takie dają wyraźne efekty?

Gość gość
Ma sens, o ile jest to endermologie LPG lub dobrze zrobiony zabieg wyszczuplający połączony z masażem bańką chińską. Oprócz tego trzeba samemu w domu codziennie wmasowywać balsamy antycellulitowe między zabiegami. Ważne żeby na takie zabieg chodzić 2-3 razy w tygodniu.

Gość gość
a nie lepiej ruszyć tyłek?

Gość gość
Od samego ruszania tyłka cellulit nie znika, osoby szczupłe tez mogą go miec.

Gość gość
To prawda, że ruszenie tyłka, diety i balsamy to za mało. Też miałam ten problem i skorzystałam z pomocy ludzi, którzy się na tym znają. Polecam EXILIS. Efekty są naprawdę widoczne. Pokazałabym Ci zdjęcia, ale przed zabiegiem nie mogłam nawet patrzeć na moje ciało. Byłam w CNR (Kędzierzyn-Koźle). Na ich stronce możesz sobie poczytać, co jak wygląda. www.cnr-med.pl

Gość gość
nie spamuj. Od ruszenia tyłka właśnie cellulit znika ale wiadomo, że leniwym osobom zwyczajnie się nie chce. Szczupłe osoby też mają cellulit bo szczupła nie oznacza, że ciągle ćwiczy i zdrowo się odżywia. Trzeba się skupić na tych partiach, gdzie jest cellulit, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Do tego dieta i masaż w domu (np masaż bańkami chińskimi) i efekty na pewno będą. Trzeba zmienić nawyki i stać się aktywnym. Bo co z tego, że te zabiegi usuną wam cellulit skoro po nich po jakimś czasie wam się odnowi. Lepiej byc aktywnym i zapobiegać.

Gość OliwiaZZZZZ
Ja korzystam z masażu bańkami chińskimi. Do tego używam codziennie żelu Oligo.DX (dokładnie takiego - www.skracaj.com/330f.html). To wszystko razem wzięte daje satysfakcjonujące mnie rezultaty.

Gość gość E
Ja postanowiłam przemęczyć się i spróbować zmienić swoje nawyki. Ćwiczyłam codziennie przez 1,5 miesiąca. Do tego robiłam masaże bańkami chińskimi, wcierałam różne specyfiki, zrezygnowałam ze słodyczy, zaczęłam się zdrowiej odżywiać, do picia tylko woda i zielona herbata i co? i dupa.... Może 1,5 miesiąca, to zbyt krótki okres, żeby pozbyć się cellulitu, ale ja nie widziałam nawet minimalnej poprawy, więc dałam sobie spokój. Myślę o jakichś tabletkach na cellulit, ale szczerze mówiąc też nie wierzę, że pomogą.

Gość gość
Jestem w trakcie zabiegów z bańką chińską, własciwie to jest masaż wyszczuplająco- antycellulitowy połączony z bańką. Oprócz tego biorę kapsułki My beauty system w zielonym opakowaniu, poleciła mi je kosmetyczka w salonie gdzie chodzę na masaże - www.beautypremium.pl

Gość gość
19.03.14 gość Szkoda, że ten salon jest w Poznaniu, jak dla mnie za daleko :(

Gość mimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja mogę polecić salon w Warszawie na ulicy Grzybowskiej, BB Clinic. Dziewczyny super robią bańkę i przykładają się. Efekty są szybko widoczne :)

Gość kaskaolesInksa
W gabinecie CLinica cosmetologica miala zabieg dermapenem na łydki (tutaj video jak to wyglada https://www.youtube.com/watch?v=V-28xYHE_30). Ogolnie nic mnie nie bolalo, troche gilgotało, ale dało się wytrzymać !!!!! he.o efektach mozna mowic i mowic bo sa wspaniale.

Gość TrustMe 27
Jestem normalnej postury, Zdrowo się odżywiam, chodzę na zumbę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, rolki masujące- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw. Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Sohappy 27
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, biegam i jeżdżę na rowerze, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na balsamy wyszczuplające, rękawice do masażu- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, efekty widać od razu.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Polecam. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Mnie nie boli 23
To może się wam przydać natknęłam się na super wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać według różnych miast. Nic trudnego. Trzeba tylko wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość Pani doktor 29
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi skuteczniej

Polecam serię zabiegów endermologii oraz karboksyterapię. Przy wprowadzeniu chociaz minimalnej aktywności fizycznej oraz racjonalnej diety efekty będą zauważalne juz po pierwszych zabiegach. Dodatkowo skóra zostanie ujędrniona a sylwetka wysmuklona.

Gość Majka

jasne że to ma sens! trzeba zrobic tylko  cała serię i pić wodę i generalnie stosowac się do zaleceń 🙂 ja przed świętami zrobiłam sobie serię zabiegu Adipologie w Klinice La Perla i rezltaty sa znakomite, bardzo mi pommogło na samoocenę - skóra jest dużo jędrniejsza i bez cellulitu ❤️ przed sezonem letnim na pewno powtórzę serię 🙂