Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem głupia

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego faceta, długo ze sobą rozmawialiśmy i w końcu postanowiliśmy się spotkać... Wydawało się, że wszystko jest super, powiedział, że może spotkamy się też w niedziele... A dziś co? Cisza! Nie odzywa się! Jaka ja jestem głupia... Jak mogłam sądzić, że taki fajny facet sie mną zainteresuje... Płakac mi się chce..

Gość D25D
Niedziela jest jutro. Może się jeszcze odezwać, nie przeżywaj.

Gość gość
Zamiast płakać weź się za sprzątanie. Koty ci latają nie tylko po pustej głowie, ale i po pokoju

Gość D25D
A nawet jeśli się ie spotkacie to nie mów, że jesteś głupia. Może to on jest głupi, że nie chce się z tobą spotkać. A mnie się wydaje, żę zadzwoni.

Gość nika 56
poczekaj do jutra pewniw sie odezwie powodzenia i trzymam kciuki

Gość gość
spokojnie jest dopiero 18 to ma jeszcze pare godzin by zadzwonić. a jak ci zależy to ty zadzwoń, co za problem.

Gość gość
Przeżywam bo codziennie od 3 tygodni, dzień w dzień do mnie pisał o 17 albo dzwonił. Dzień w dzień. A po wczorajszym spotkaniu - cisza. Nie wiem jak to interpretować jak to, że po prostu nie chce kontynuować tej znajomości...

Gość D25D
Nie dzwoń absolutnie. Powiedział, że zadz to czekaj. Jak ty to zrobisz to wyjdziesz na łatwą. Niekoniecznie w sensie seksualnym ale ogólnie.

Gość gość
Napisałam do niego smsa ale nie odpisał, nie mam odwagi zadzwonić...

Gość nika 56
w żadnym wypadku nie dzwoń nie pisz do niego to jemu powinno na tobie zależeć

Gość gość
Czyli mam siedzieć i czekać..? Chyba zaraz na zawał zejdę..

Gość D25D
Ale dlaczego powiedział że w niedziele? A dlaczego nie dziś? A może on się dziś spotkał z inna? W dodatku nie odpisuje. Podejrzane...

Gość gość
Wcale nie jesteś głupia, może zadzwoni, a jesli nie chce, to powinien szczerze o tym powiedzieć, a nie robić jakieś zagrywki, ile ma lat? Nie martw się, nie każdy jest nam "pisany" i my nie każdemu, życzę Ci, żebyś takiego spotkała:)

Gość nika 56
nie zejdziesz na zawał po prostu czekaj cierpliwie jak sie dziś nie odezwie to daj sobie z nim spokoj

Gość gość
Pewnie go odrzuciło, jesteś chociaż trochę ładna? :P

Gość smarkata
a może żona jemu telefon zabrała i dlatego milczy

Gość gość
albo jedno i drugie ;-)

Gość gość
No bo dziś jeszcze pracuje... A niedziele ma całą wolną i mówił, że byśmy spędzili ze sobą może parę godzin itd. Wracał do domu o 16, ogarniał się i kontaktował się ze mną a dziś nic. Wiecie co on mnie już wcześniej widział, bo wymieniliśmy się zdjęciami, od razu się poznaliśmy, rozmawialiśmy ze sobą jakbyśmy się znali od "x" lat. Ma 30 lat, ja 28.

Gość nika 56
ale jak sie jednak odezwie to daj znać

Gość nika 56
a może jest tak zmęczony po pracy że usnął , agdzie pracuje?

Gość gość
To dorosły facet, gdybyś mu nie wpadła w oko nic a nic, to pewnie by C***owiedział, jeśli nie, to chyba nie jest zbyt dojrzały. Więc głowa do góry, no i pracuj nad samooceną, nie powinnaś myśleć o sobie, że jesteś głupia. Nie masz wpływu na to czy Cię pokocha czy nie.

Gość D25D
No nie wiem. Może się jeszcze odezwać ale ja wychodzę z założenia, ze jak facetowi naprawdę zależy to się spotka z dziewczyną, a nie mówi, że zmęczony po pracy itd. Tym bardziej, ze jak skończył pracę o 16 to do załóżmy 20 zdąży wypocząć. A poza tym chyba nie będziecie się gonić żeby miał się na spotkaniu z tobą męczyć. No może będziecie, ale inaczej, a to już jest relaks :-)

Gość gość
Jest kierownikiem produkcji.... Nie wiem już co myśleć... Całe życie trafiałam na jakichś popaprańców. On jeden wydawał się normalny.

Gość gość
Moja głupota polega na tym, że chyba... zaangażowałam się. I to w coś co przecież było niepewne. To nie to, że się w nim zakochałam, polubiłam go po prostu. Nie jestem żadną super pięknością dlatego już na samym początku pokazałam swoje zdjęcia a on dalej się odzywał więc uznałam, że mu odpowiadam...

Gość gość
Może on ma po prostu inne podeście, tzn.że skoro umówił się na jutro, to nie trzeba dzień wcześniej potwierdzać tego albo coś mu wypadło i jest zajęty, telefon mu się popsuł itp.

Gość gość
Może to nie TEN jedyny i wtedy dobrze, że się nie odzywa:P A jeśli TEN, to sytuacja niebawem się wyjaśni i się spotkacie❤️

Gość gość
Wiecie co jak się nie odezwie to koniec, już z zadnym facetem nie nawiąże żadnej znajomosci, wszystko na stopie "dyrektorskiej" zostanie i koniec.

Gość gość
Co to za pesymizm, a może niedługo znajdziesz swoją ❤️ :) zmień nastawienie, pomódl się o tego właściwego i jedynego:)

Gość gość
widział cię na ostatniej randce pierwszy raz ? wcześniej nie tylko zdjęcia ? bo tak wynika z opisu

Gość gość
Tak, na wczorajszym spotkaniu widział mnie pierwszy raz na zywo, przedtem widział mnie na zdjęciach