Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat jestem rok po porodzie i mam takie pytanie jak było u Was?Wróciłam do dawnej sylwetki smuklej sylwetki ale mam trochę luźnej,wiotkiej skóry i pępek rozciągnął się oraz zrobił się płytszy.Smarowałem brzuch różnymi balsamami,ćwiczyłam trochę ale nic nie dało.Proszę o rade co zrobić z wiotką skórą oraz czy pępek wruci do dawnego wygadu.Z góry dziękuje.

Gość gość
pomysl ze twoja pochwa nie jest w pleszym stanie tyle ze twoj maz co tego nie powie. ale przy kielichu to kumple non stop marudza ze zeby wiedzieli to na cesarke by wyłozyli.

Gość gość
hej, trzeba cwiczyc regularnie a nie trochę ;) trzeba tez wiedziec jak i ile zeby sie nie przeforsować. wiem co mówię, do figury tez wróciłam dosyc szybko, ale brzuch został trochę wiotki (mialam 28 lat jak urodzilam). 10 m-cy po porodzie zaczełam cwiczyc z trenerem personalnym na siłowni 2 x w tygodniu po 1 h plus cardio 30-40 min i kilka m-cy pozniej wyglądałam lepiej niż przed ciążą ;) wzmocniłam wszystkie mięśnie, a brzuszek płaski i sprężysty! teraz mam 31 lat, jestem w 2 ciazy i chodze nadal na treningi, chociaz wygladaja troche inaczej niz wczesniej. jestes mloda, wiec powinnas szybko sie uwinac z problemem przy odpowiednio dobranym i regularnym treningu.

Gość gość
Dzięki ale co z pępkiem?

Gość gość
mój wrocil do normy, moze jak pocwiczysz tez tak bedzie, ale na to gwarancji nie ma...

Gość gość
pępek raczej taki ci zostanie ale nie jestem pewna.

Gość gość
A co sądzicie jest się czego wstydzić na plaży ża ma się rozciągnięty i płytki pepek?

Gość gość
daj spokoj,spojrz na inne kobiety, sa cale w rozstepach, bo zostaja po ciazach, za grube, za chude, i olewaja, a ty sie pepkiem przejmujesz ;) mysle ze spokojne i bezstresowo mozesz pojsc na plaze

Gość gość
według mnie nie ma czego ja mam pępek po 2 ciążach i się nie wsydze więdz ty też nie masz czego.

Gość gość
Ja na twoim miejscu zrobiłabym sobie kolczyk w pępku który by go zasłonił tak jak moja koleżanka kolczyk zasłonił jej cały pępek.

Gość gość
nie ma co się przejmować pępkiem,pępek to tylko pępek po drugiej ciąży morze ci się zmnieni,a jak masz ładny brzuszek morzesz zrobić sobie kolczyk jak tak bardzo ci się nie podoba.