Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Notariusz

Polecane posty

Go艣膰 Babriela

Ja zawsze korzystam z us艂ug kancelarii notarialnej w Katowicach i polecam kancelari臋聽Tomasza Zaparta. Kancelaria znajduj臋 si臋 na聽聽Wojciecha Korfantego 2 lok. 310 i 艣wiadczy kompleksowe us艂ugi z zakresu prawa notarialnego.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Najlepiej po prostu si臋 odezwa膰, wyt艂umaczy膰 ca艂膮 sytuacj臋 dok艂adnie i zapyta膰 mniej wi臋cej o koszta. Jak znajdziecie kogo艣 rzetelnego to nie powinno by膰 problemu. Z w艂asnego do艣wiadczenia mog臋 poleci膰 Wam - https://www.notariusze-slupsk.pl/ . Korzysta艂em i nie narzekam. Szybko, konkretnie i przyjemnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annak

W Krakowie od lat wierna jestem kancelarii 聽www.notariuszkarczewska.pl/聽 Za艂atwia艂am u nich od dawna wszystkie swoje sprawy i zawsze jestem zadowolona聽 z obs艂ugi. To sprawdzeni profesjonali艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miro

Mi聽 z kolei odpowiada www.notariuszcebulski.pl To kancelaria z Gliwic. Niedawno byli艣my tam finalizowa膰 kupno mieszkania i obs艂uga notarialna na jak najlepszym poziomie, profesjonalnie i mi艂o聽 a do tego taksa ca艂kiem ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena

Jak kto艣 jest z okolic Katowic to polecam Kancelari臋聽聽Notarialn膮聽Tomasza Zaparta na聽聽Wojciecha Korfantego 2 lok. 310. Mia艂am okazj臋 kilka razy korzysta膰 z us艂ug tej kancelarii i za ka偶dym razem moja sprawa by艂a za艂atwiona i dopi臋ta na ostatni guzik.聽

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz tak偶e przejrze膰 ofert臋 kancelarii notarialnej www.tarkowski.eu. Kilka miesi臋cy temu korzysta艂am z ich us艂ug podczas sprzeda偶y domu pod Wroc艂awiem. Bardzo mi艂a atmosfera i profesjonalna obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magoP

Zawsze warto poszuka膰 sobie porz膮dnego notariusza. W Poznaniu taka dobra kancelaria to ta pani Ireny Antkowiak www.notariuszantkowiakirena.pl/ Pe艂en profesjonalizm, solidno艣膰, dobre podej艣cie do klienta, plus nieprzesadzona stawka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi

Ja polecam skorzysta膰 z ofert kancelarii notarialnej z Katowic u Pana Tomasza Zaparta.聽 Bardzo szybko mo偶na si臋 do tej kancelarii zapisa膰 i wszystko zostanie za艂atwione tak jak trzeba. Ja korzysta艂a z ich us艂ug jak sprzedawa艂am mieszkanie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inga

Czasami bez notariusza po prostu si臋 nie ob臋dzie i w贸wczas lepiej trafi膰 na do艣wiadczonego, z dobrym podej艣ciem do klienta. Ja mia艂am to szcz臋艣cie, 偶e trafi艂am na pani膮 Cejrowsk膮 z tczewskiej kancelarii.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dienga

Notariusz Cejrowska z Tczewa bardzo mi pomog艂a. Warto jest postawi膰 na profesjonaln膮 pomoc, zw艂aszcza w tak istotnych kwestiach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka

Ja tez korzysta艂am z us艂ug Pana G贸rskiego z kancelarii u Pana G贸rskiego na Warszawskiej Woli i r贸wnie偶 polecam.聽 聽Ja osobi艣cie wybra艂am ta kancelari臋 bo聽 mieszkam na Cio艂ka i zale偶a艂o mi na szybkim za艂atwieniu sprawy.聽

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie cena notariusza r贸偶ni si臋 od wielu czynnik贸w, mi臋dzy innymi miasta. Ja polecam聽 https://www.notariusz-gliwice.com.pl/ sama korzysta艂am z us艂ug Anny Ma艅ki, godny polecenia i zaufania notariusz. Pani pomaga艂a mi sporz膮dzi膰 akt pe艂nomocnictwa. Szybko i sprawnie posz艂o, akt bez zarzutu, jest respektowany w ka偶dej instytucji. Do tego pani bardzo sympatyczna i pomocna, zawsze wszystko wyt艂umaczy prostym i zrozumia艂ym j臋zykiem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja

Ja jestem z Katowic i najbli偶ej by艂o mi do kancelarii na聽聽Wojciecha Korfantego聽 i polecam kancelari臋 Pana Tomasza Zaparta. 聽Kancelarii po艂o偶ona jest na trzecim pi臋trze Biurowca Korfantego 2聽 i 艣wiadczy聽kompleksow膮 obs艂ug臋 聽prawn膮聽聽oraz pe艂en聽聽zakres聽 czynno艣ci notarialnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olenka

Ja w Koby艂ce znalaz艂am 艣wietn膮 kancelari臋 notarialn膮 - notariusz Dagmary Gwiazdy dagmaragwiazda.notariusz.pl Ze spotkania by艂a zadowolona, by艂o super profesjonalnie, w mi艂ej atmosferze i do tego czeka was tam nieprzesadzona taksa.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atena

Jestem usatysfakcjonowana wsp贸艂prac膮 z notariusz Cejrowsk膮. Zajmuje si臋 kwestiami notarialnymi mojej firmy. Bardzo dobra.聽

Udost臋pnij ten post

Ja mog臋 Wam poleci膰 wspana艂a kobiet臋, Pani膮 Mart臋 Kabat, zna si臋 na rzeczy, profesjonalizm na kazdym kroku!聽

Udost臋pnij ten post