Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ide na studniówkę przez brak partnera

Polecane posty

Gość gość

Jestem beznadziejna. Mam 19lat w kwiecie wieku, ładna lubie imprezy, mogę powiedzieć, że uwielbiam. A na studniówkę nie idę. Byłabym JEDYNĄ osobą w roczniku, która szłaby sama. Żałosne tak bardzo, że brak słów.

Gość draska
a może jednak pójdziesz z koleżanką, która będzie wyglądać jak facet?

Gość gość
domnie chodź he he ale ja nielubie tańczyć .

Gość gość
Że tak powiem p********* cię? Ja miałam chłopaka ale powiedział, że nie bawią go studniówki i tego typu rzeczy. Poszłam sama ;) i bawiłam się świetnie. Na brak zainteresowania nie narzekałam. Koleżanki "odstępowały" mi swoich partnerów na jeden taniec, tańczyło się też w grupach. Daj spokój i idź na tą studniówkę :) jak nie pójdziesz to będziesz żałować

Gość gość
ee głupie styudniówki a ja ide z dziewczyna i nieumie tańczyć ;/

Gość gość
Znam "dziewczyny" (pisze tak bo to prawdziwe suki) z mojej klasy. Prędzej zalały by mnie jadem niż dały zatańczyć jeden taniec z chłopakiem z którym przyszły. A argument "idz bo będziesz żałować" nie jest argumentem tylko zwykłym p********iem

Gość gość
zgadaj sie z dziewczyną i poćwiczcie u niej w domu czy w klubie. GDZIEKOLWIEK

Witam, sama mam studniówke niedługo i domyślam sie że wpłaciłaś już pewną część kwoty, więc chociażby szkoda pieniędzy poza tym jedna taka zabawa w życiu NIE ODPUSZCZAJ!!!! :) Koleżanka z klasy nie mogła znależć, była załamana, szukała bardzo długo, pomogłyśmy jej z przyjaciółką znaleźć i jest mega zadowolona bo widziała się już z nim i spoko chłopak :) Poszukaj w,śród zaufanych osób kogoś odpowiedzialnego, kogoś poleconego przez rozsądną osobe, tak żeby partner nie zrobił Ci wstydu. Rozumiem Cie, bo kiedy wszyscy tańczą poloneza stać z boku jak gęś? Przykro... Dlatego tak jak mówie - popytaj znajomych, na pewno ktoś się znajdzie. :*

Gość gość
jakbyś była ładna to kolejka sie by ustawiała więc nie ściemniaj.

Gość gość
draska- czyli z tobą?

Gość gość
Ja nie byłam na swojej studniówce, nie przez brak partnera a z innych powodów, i nie żałuję. Niejedna impreza cię jeszcze czeka. Tym bardziej skoro mówisz, że laski z klasy nie odstąpiłyby c***artnera na 1 taniec, haha jeszcze by jakiś z tobą wyszedł ;) z resztą głupio by ci było.

Gość MAREK_patrzę_WNIEBO
ja z tobą pójdę mam 28 lat, ale wyglądam na 22 :P skąd jesteś ?

Gość gość
nie idź na to badziewie. Ja nie lubiłam mojej klasy, ale poszłam, czego teraz żałuję. Byłam sama. Były momenty kiedy siedziałam prawie sama przy stole, to było upakarzające, dobrze, że piłam drinki.

Gość gość
Miałam paru potencjalnych partnerów. Ale po co iść z kimś kogo musiałabym uczyć tańćzyć pół balu. Drugi lubi popić....niedajboże by sięupił i co bym z nim zrobiła?

Gość gość
To mają jej szukać jakiegoś leszcza jak z PCK?

Gość gość
Nie, to nie jest zwykłe pieprzenie... pamiętam, że na godzinie wychowawczej oglądaliśmy sobie film ze studniówki i wiem, że gdybym nie poszła to na pewno bym żałowała po tym jak widziałam jak moja klasa się bawi. Także jak chcesz to sobie myśl dalej że to tylko takie gadnie. A poza tym jak się chce to partnera można znaleźć. U mnie w klasie jedna dziewczyna miała chłopaka żołnierza i koleżankom które nie miały partnera na studniówkę zaproponowała, żeby poszły na studniówke z kolegami z jednostki jej chłopaka. Super się bawili. Popytaj wśród koleżanek, może ma któraś jakiegoś fajnego, brata, kuzyna, kolegę, albo kolegę kolegi który pójdzie.

Gość gość
noi co stego że sama siedzuiałas ja tez pujde i bede sam siedział .

Gość gość
Jak jesteś ładna to nie powinnaś mieć problemu ze zalezieniem partnera. A skąd jesteś?

Leszcz z pck? Nie ;] Fajnego, w porządku chłopaka który pójdzie towarzysko na studniówke ;) Co w tym dziwnego? Nie każda dziewczyna ma kolegós którzy ustawiają się w kolejce by pójść na jakąkolwiek impreze...

Nie wnikam w to jakie masz osoby w klasie, ja w klasie mam jedne z lepszych kumpeli jakie mogłabym poznać gdziekolwiek indziej i nie wyobrażam sobie odpuścić studniówki z jakiegokolwiek powodu a już na pewno nie z braku partnera. ;)

Gość gość
Ja nie byłam na swojej bo wiedziałam, że laski z mojej klasy wystroją się w sukienki od projektantów, profesjonalny makijaż itp. a mnie wtedy nie było na to stać... Poszłabym ze swoim facetem, obgadywałyby mnie, e tam, tylko bym się wstydu najadła... Czyli jak już teraz wiesz, że będzie kiepsko bo znasz towarzystwo to lepiej nie idź.

Sama nie ide z chłopakiem czy przyjacielem lecz z młodszym kolegą ze szkoły i jest w porządku. Bierze to na poważnie i wiem że nie narobi mi wstydu :)

Gość MAREK_patrzę_WNIEBO
widać same aspołeczne dziewczyny tutaj siedzą. żal.

Gość gość
Niechce nikogo z łapanki. Niewiadomo co sięmoże trafić. Zaliczki nie wpłacałam, ale u mnie w szkole jest tak, że można wpłacić dzień przed i już możesz iść. Najbardziej wpieniają mnie ludzie z klasy, którzy chodzą za mną i całymi dniami gadają "idz bedziemy się razem bawić". Taaaa....widziałam połowinki i tak pięknie nie było. Pozatym bardzo podoba mi się chłopak z klasy, który jest ze swoją dziewczyną już 3 lata. Jakbym się lekko napiła i zaczeła do niego przystawiać....albo mu powiedziała, że mi sie podoba......a ja potrafie różne cyrki odczyniać...;P

Gość gość
dogadaj się z kumplem z innej klasy, większość chłopaków też pewnie nie ma partnerek.

To jest właśnie beznadziejne, że zawsze znajdą się za przeproszeniem idiotki dla których liczy się dobry drogi look a kiedy nie ma sie sukienki za 5 stów wytykają Cie palcem. Osobiście mam takie nawet z rocznika ale nie przejmuje sie nimi, są tak samo intelektualnie wysoko jak niskie są ich priorytety.

To nie pij, u mnie wiele dziewczyn nie będzie piło z różnych przyczyn. Można się dobrze bawić bez alkoholu, uwierz. Nie wymyślaj, łap kolege chociażby z rocznika i sio na studniówke, na pewno z jakąś koleżanką w miare się dogadujesz i dobrze byś się bawiła :))

Gość gość
Mam kuzyna w wojsku także może by mi coś załątwił.....ciekawy pomysł.

Gość OSCAR_
najlepiej całą brygadę ! bę dzie co bzykać pijane małolaty yyyyhaaa