Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociete zdjecie

Dziecko mojego M pocielo moje najulubiensze zdjecie Jestem zdezorientowana

Polecane posty

Gość pociete zdjecie

Dziecko w piątek miało do szkoły przynieść na zajęcia plastyczne zdjęcie mamy i taty osobne, wiec moje najulubieńsze z moim mężem na którym jestem (kochałam te zdjęcie, genialne w plenerze) z ramki wyjęła i pocięła je. Dzisiaj na wieczor dopiero zwróciłam uwagi ze nie ma na regale ramki z tym zdjęciem, mi nie chciała powiedzieć co z nim zrobiła, dopiero gdy ojciec z nia porozmawiał powiedziała co się z nm stało. Po pierwsze szok, bo nie jestem jej mamą, ( swojej biol nie zna)a po drugie jestem zalamana, bo to było moje najkochansze zdjecie z moim mezem a akurat je zniszczyla ,calkowicie Jakbyście zareagowali? wkurzylybyscie się na dziecko ja już nie chciałam rzucać karami, maż wytlumaczyl corke, ale nie ukrywam ze szkoda mi tego zdjęcia. Ciekawe czy na zlosc tego nie zrobiło, one było sliczne, najladniejsze z wszystkich , z drugiej strony tak sobie gdybam może je wziela dlatego ze było ladne? ale na mnie mama nie mowi ,wiec czemu mój wizerunek wziela? mogła samego ojca Porozmawiac z nią o tym?

Gość pociete zdjecie
Wczora nc się nie odzywala co jest jej potrzebne do szkoły, a jakby powiedziała to na pewno tata jakies inne by jej dał, a tak to bez pytania wzięła te z ramki ,wiedziała ,ze ja się tak nim zachwycam. Mam mętlik

Gość gość
chyba zartujesz dziecko nie ma zdania na temat zdkec czy sa piekne czy nie i na pewno nie wiwdziala, ze to twoje naj naj Poza tym wyziela i juz, jaka kara /za co?

Gość gość
potni se zyly

ty się nas pytasz dlaczego akurat to zdjęcie? jej zapytaj. bez kitu co za problemy :O dobrze, że ci 200zł nie pocięła :D

Gość gość
Jasne, dziecko 7-9 letnie wie że ty zachwycasz się jakimś głupim zdjęciem, których możesz mieć na setki. Porozmawiaj dlaczego tak zrobiła

Gość gość
Ale jesteś głupią babą. Zamiast ucieszyć się, że dziecko Ciebie akceptuje do takiego stopnia, że to Ciebie pokazuje mówiąc o mamie, to ty się spuszczasz nad zdjęciem. Weź je wywołaj jeszcze raz i po problemie, nad czym tu biadolić.

Gość gość
zachowujesz sie jak mała, rozpieszczona dziewczynka, która starciła jakąś zabawkę kobieto to tylko głupie zd

Gość pociete zdjecie
jestem już A skąd ja tez zdiecie wywolam? nie ma kopi, a jak pisałam to było najulubieńsze bo najladniejsze w plenerze

Gość gość
kurde strzel sobie nową fotkę w plenerze - fotka to fotka - materialna rzecz - dziecko to dziecko - szkoda że nie traktujesz to dziecko jak swoje ale jak dziecko twojego m jak to napisałaś..