Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A JAKIE SĄ MONIKI

Polecane posty

Gość gość

poznałem jedną jest oki narazie

Gość gość
głupie i puste, tylko takie znam

Gość wkoorfiona fiona
cichodajki tępe

Też znam taką durną Monikę, niby starsza a durna..Inną znam znów ma łeb na karku,dobra kombinatorka wiek 40+ ale nie dość że dobra dupa to i kumata heheKolejna tak samo :D Łeb na karku hehe

Gość gość
Z wyglądu średnie do ładnych ale maja to coś. Raczej wielkie babska ale ładne. Z charakteru są często sadystkami bez serca, czesto są rude albo fałszywe albo i to i to. Lubią dręczyć zwierzęta, ale są fajnymi kumpelami. Za facetami nie latają, traktują ich raczej z góry dosłownie i w przenośni bo wielkie z nich babska. tego jedynego Moniki traktują jak powietrze, później zachodzą we wpadkę i ciągną go po sądach o alimenty lub też trzymają go ostro pod pantoflem, a on chudnie i siwieje z dnia na dzień. Zabieraja mu całą wypłatę, a gdy komarek sie zuzyje moniki polują na nowego. Pozdrawiam.

Gość gość
Kombinatorki i złodziejki, zawsze cos zwinie a potem się wykręca. Facetowi zwinie każdy grosz.

Gość FACET 23LATTAA
K****, ale bzdury. Wyjdź gościu z 22:17 nim c**p*********le.:classic_cool:

Gość gość
ale się uśmiałam hahaha mam tak na imię kocham zwierzęta, mam cudownego faceta, który twierdzi, że wspanialszej kobiety nie miał, mam dobra prace i sama zarabiam na swoje potrzeby.

Gość gość
Jesteś zgrabna ponieważ dbam o siebie. ale ktoś głupoty pisze.

Gość gość
oj i nie zdarzyło mi się kraść a tym bardziej własnego faceta.. Piszecie to o swoich doświadczeniach z dziewczynami o tym imieniu ale osobowość nie ma nic wspólnego z imieniem.

Gość gość
jedną znam taka Matka polka wrażliwa kochająca rodzine i ok spoko druga ambitna i ok ale nei wszyscy ją lubią trzecia to straszna sucz wredna , złośliwa egoistka na maxa i zadufana w sobie nienawidzą jej wszyscy

Gość gość
Rany, jaki idiotyczny temat.