Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóżniająca się miesiączka torbiel

Polecane posty

Gość gość

Witajcie już 2 dzień spóźnienia, ryzyka na zajście-zerowe, był tylko raz z prezerwatywą (nie pękła ani się nie zsunęła) w 5tc na usg ginekolog oglądała też jajniki (tydzień wcześniej miałam usg w szpitalu, tam dowiedziałam się o ciąży i o torbieli na jajniku), ginekolog potem to potwierdziła, ale nie zajmowała się tym, bo w ciąży czasem coś na jajnikach wyskakuje a potem zanika (na pewno mięśniaki takie są) do ginekologa mam na 16.01, miałam być idealnie po miesiączce, minie rok od porodu. Czy możliwe, aby przez to coś na jajniku spóźniła mi się miesiączka? Nie karmiłam piersią, miesiączki regularne na początku co 28 dni, 3 ostatnie cykle co 26... Ktoś miał tak podobnie, wiem, że 2 dni to niby nie spóźnienie, ale od 1 miesiączki po porodzie miałam jak w zegarku. Zaczynam się martwić, moja mama miała ropny guz na jajniku i wycieli jej jajowody, jajniki (zostawili tylko kawałek jednego aby miesiączkowała, miała wtedy ok 30 lat) i martwię się, że mnie też to czeka, a zawsze chciałam mieć dwoje dzieci bo sama jestem jedynaczką.

Gość gość
2 dzień opóźnienia... straszne!

Gość gość
dla mnie tak, bo gdyby liczyć tym 26cio dniowym cyklem to 4...