Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia 1998

faceci

Polecane posty

Gość amelia 1998

nie wiem co już mam robić,nie daje rady,wkurzam się maksymalnie,może jest coś ze mną nie tak,a mianowicie chodzi o to,że mój chłopak patrzy się na inne,np.idziemy razem objęci za rękę i patrząc na niego dostrzegam jak jego wzrok ucieka np.na inną panienkę idącą przed nami w leginsach itp.rozmawiałam z nim wielokrotnie,że nie życzę sobie takich rzeczy,że mnie to boli,i pytałam czy ja mu nie wystarczam.on za każdym razem mówi,że to nieprawda,że on nigdzie nie patrzy.mówi,że ja jestem najlepsza i żadna inna mu się nie podoba.tyle,że ja widzę gdzie patrzy ślepa nie jestem,a on kłamie,że nie patrzy.co mam robić ? pomóżcie :( jestem z nim ponad rok

Gość gość
szukaj następnego :)

Gość amelia 1998
łatwo powiedzieć :(

Gość gość
jak zakochana to trudno jest

Gość gość
jeśli '98 to twój rocznik, to rada od rocznika '93 - nie licz na to, że facet, tym bardziej w takim wieku, przestanie się oglądać za babkami. Mój jak byłam w Twoim wieku (równolatek) co prawda liczył facetów, którzy oglądali się za mną, ale to byl taki równie żałosny wyjątek.

Gość amelia 1998
rozmowy nie pomagają już,powiedzcie co mam z tym zrobić ? cały czas się kłócimy o to,awantury,on się strasznie denerwuje jak mu to mówię i mówi,że wyolbrzymiam.a jak ja spojrzę ( specjalnie) to zaraz wielce obrażony

Gość amelia 1998
tak 98 rocznik to mój,ale ile można to zrobić.boję się co on robi jak mnie jego przy mnie nie ma,albo jest z kumplami

Gość amelia 1998
komentarz : że "o******* mu tylko do połowy" jest nie na miejsu,dla mnie to nie są żarty :(

Gość amelia 1998
pomóżcie błagam :(

Gość Haneczkaaaa
przesadzasz. Chyba ze to prowoajcja. Nie chce mi się wierzyć żeby z powodu takiej głupoty były między wami awantury

Gość gość
To nie głupota mezczyna sznaujacy kobietę nie będzie się po chamsku gapił na tyłek innej olej go

Gość amelia 1998
gdyby nie to,że będąc ze mną kręcił do 2 innych dziewczyn,może teraz,bym się tak obsesyjnie nie zachowywała

Gość amelia 1998
mi też się to nie podoba,dlatego proszę o pomoc :(

Gość gość
To nie głupota mezczyna sznaujacy kobietę nie będzie się po chamsku tak jawnie gapił na tyłek innej olej go

Gość amelia 1998
ale co mam mu powiedzieć ? że musimy się rozstać,bo patrzysz na inne kobiety ?

Gość amelia 1998
?

Gość gość
dziecko za nauke sie wez a nie za chlopakow

Gość gość
dziecko za nauke sie wez a nie za chlopakow

Gość amelia 1998
problemu z nauką nie mam,problem mam z chłopakiem

Gość gość
o kuzwa ale jestes dziwna, w sumie mloda jeszcze nieogarnieta:O Czasem jak ide z zona i widze ladna to mowie patrz fajna laska nie? I na odwrot, przeciez podobac sie wizualnie moze a i tak mam ja w nosie bo kocham zone. Wy mlodzi to macie problemy:O

Gość amelia 1998
i to jest normalne ? skoro jesteś z kimś to jak może takie coś nawet przez gardło przejść ?

Gość gość
Napiszę Ci tak nie masz prawa się bać o to co on robi jak nie jesteś z nim jest wolny i zrobi co zechce, i tak go nie powstrzymasz a jeśli boisz się o takie rzeczy to znaczy że nie masz do niego zaufania i nie jesteś w szczęśliwym związku i jesteś w jego pseudonamiastce, tak jak wiele dziewczyn nawet starszych od ciebie przy naprawdę fajnym facecie nie miałabyś takich obaw

Gość amelia 1998
może i racja,więc powinnam go zostawić ?

Gość gość
olej go i znajdź kogoś, kto będzie się wolał wpatrywać w ciebie a nie chamsko i jawnie w tyłek laski idącej z przodu Powiem Ci że mój ojciec na ulicy potrafi się uśmiechać do młodych lasek i nie fair traktuje matkę także w wielu innych sprawach...

Gość amelia 1998
a jak mam się z nim rozstać ? co mam mu powiedzieć ?

Gość gość
powiedz mu ze do siebie nie pasujecie i tyle. Nie tłumacz mu się nawet, miej swój honor i dumę i polecam Ci książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" naprawdę fajna książka, mówi o tym jak powinno się zachowywać wobec faceta, żeby zbudować szczęśliwy i fajny związek :) sci agniesz na hamsterze

Gość amelia 1998
dziękuję za pomoc :) na pewno przeczytam :)

Gość gość
to,ze jestem z zona nie znaczy,iz nie uwazam,ze inne tez sa ladne sa ladne ale i tak ich nie chce. Moja zona tak samo. To czysto obiektywne opinie teraz kumasz?

Gość amelia 1998
tak,ale mi na miejscu Twoim/pana żony zrobiłoby się przykro,gdybym usłyszała takie coś

Gość gość
Ale tutaj chodzi o sposób, w jaki ktoś się gapi. Jak chłopak chamsko się gapi na inne i jeszcze mówi że tego nie robił, to już nie jest fajne. Zresztą zobaczysz, jak zareaguje na wiadomość o rozstaniu. To te ż powie o jego zaangażowaniu i kulturze. Pisz na bieżąco.