Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaaarta2

jaka zastawe stolowa warto kupic

Polecane posty

Lada moment przeprowadzam sie do nowego domu /wnetrze nowoczesne/i chcialabym kupic jakas fajna zastawe tez w miare nowoczesną. zastanawiam sie nad :CHODZIEŻ KOLIBER-Serwis obiadowo-kawowy 84 części,SERWIS OBIADOWY 12/42 AKCENT 9718 ĆMIELÓW,Ćmielów Lwów - Serwis obiadowo-kawowy 96 części ,SERWIS OBIADOWO-KAWOWY 12/69 AKCENT 0001 ĆMIELÓW ,2w1 SERWIS OBIADOWO KAWOWY106/12 LUBIANA VICTORIA , nie sugerujcie sie iloscia- bo i tak kupie na 12 osob.tylko ktory wzor?pomozcie bo juz oglupialam,

Gość Marlena_sykes
Ja kiedyś fajną zastawę obiadową widziałam tu www.helios-szkło.pl . Szukałam oryginalnego szkła z Krosna i zachwyciła mnie porcelana Karolina jaką znalazłam w ofercie tego sklepu. Piękne wzornictwo i jakość wykonania zachwyciły mnie. Jak szukasz coś naprawdę eleganckiego to zajrzyj tam koniecznie i sama się przekonasz.

Gość gość
Masz tutaj listę wszystkich producentów porcelany najważniejszych w kraju https://www.helios-szklo.pl/producenci.html i możesz sobie przejrzeć nawet pod kątem opinii od klientów. Chodzież, Bolesławiec to można w ciemno brać. Może cała zastawa to przesada do domu. Raczej kompletuj sobie po sztukach, co ci się podoba. Grunt, aby zawsze brać wszystko od jednego producenta. Wiele różnych porcelanowych rzeczy na stole dziwnie wygląda :)