Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kierunek z tych byście wybrali i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Szkoła policealna: ­ florystyka opiekun medyczny BHP technik administracji technik informatyk ­ Te kierunki mnie interesują, ale trudno mi wśród nich wybrać

Gość gość
jesli chodzi o technika informatyka to moge doradzic ze dobrze jest sie wczesniej dowiedziec pod jakim katem bedzie nauczany administracja sieciami grafika komp czy cos innego

Gość ten sam gosc co wyzej i wczora
Opiekun medyczny bo praca na calym swiecie.

Moim zdaniem najlepszy kierunek to ratownik medyczny, tylko że ciągle będziesz musiała się dokształcać i to na swój koszt. Po drugie Tobie jest chyba wszystko jedno i nic Cię nie pasjonuje tylko kalkulujesz co się opłaca :o a to głupie podejście bo w niczym nie będziesz w stanie wyprzedzić pasjonatów w danej dziedzinie i zawsze będziesz średniakiem :o a to be znajomośc***atent na bezrobocie

Gość ekspresja i  talent
A ja chciałabym studiować historię. To moja pasja.;-)

Gość gość
Ratownik medyczny od 2013 jest do uzyskania tylko na studiach wyższych, więc masz nieaktualne info Nie kalkuluję, tylko wybrałam właśnie te kierunki, ktore mnie najbardziej zainteresowały, gdybym pytała, co mi się kalkuluje, to wrzuciłabym CAŁĄ LISTĘ, więc dużo twoja wypowiedź nie wniosła. ­ Lubierpg- tak się właśnie zastanawiam, czego oni mnie tam nauczyliby z tej informatyki w takim trybie i w szkole o takim, nie oszukujmy się, nie najwyższym poziomie...

Gość gość
A w układaniu bukietów mam już pewne doświadczenie i znam się trochę na kwiatach, bo pomagałam kiedyś cioci w kwiaciarni, więc taki kurs chyba byłby dobrym uzupełnieniem, choć z drugiej strony wolałabym czegoś nowego spróbować, by nie ograniczać się do jednego..

Gość gość
przegladnij sobie arkusze maturalne z informatyki i usun z nich wszystkie zagadnienia ktore wiaza sie z programowaniem i masz odpowiedz czego cie naucza :classic_cool:

Gość maciekop
Ja sam wybrałem informatyke i taki tez bym polecil. Akurat kończe ten kierunek w Novej na ul. Widok 8.

Gość gość
piszesz o zaku?

Gość gość
moja siostra chodzi do żaka na floryste, Nie narzekabo od zawsze uwielbiala prace przy kwiatkach. ja bym wybrala informatykę, tyle ze w zaku uczą ogolu informatyki