Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka

Polecane posty

Gość gość

Umowilem sie z kolezanka ktora sie znam juz rok i to dosc dobrze, po chodzimy do jednej grupy na studiach. Zgodzila sie bez problemu. Czy to moze oznaczac ze jest mna zainteresowana czy tez po prostu uzna to za wypad kolezenski. Jak uwazacie, pytam glownie dziewczyny, jak wy sie zachowujecie w takiej sytuacji??

Gość gość
musisz sie jej podobac

Gość gość
To może oznaczać, że jest tobą zainteresowana. Jeśli czegos nie spieprzysz, znajomość może się rozwinąć.

Gość gość
jak dobrze wypadniesz i znajdziecie wspolny jezyk to moze sie wa uda ;) ja to widze jako spotkanie i wyczucie czy z tego cos by moglo byc :)

Gość gość
Czyli jak sie zachowywac by nie spieprzyc? To jest nasze pierwsze takie spotkanie nie liczac jakis wypadow cos zjesc po zajeciach. Czy wypada na pozegnanie pocalowac ja w policzek? Czy to moze ona powinna to zrobic w ramach podziekowan bo w koncu ja ja zaprosilem??

Gość gość
Też mam pytanie, czy jak się dziewczyna umawia z chłopakiem na piwo, tylko we dwójkę, to znaczy że jest nim zainteresowana, czy może go jednak traktować tylko jako kumpla z którym można pogadać? Jak to z wami dziewczyny jest?