Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alicja czy Anna bo już nie wiem które

Polecane posty

Gość gość
no mwłaśnie. skoro można mówić patrycja, to alicja też można. Bo zdrobnienia nie są zbyt fajne, a już alutka to dramat:o

Gość gość
Anna. Bez dyskusji :-D Alutka to jaka jamniczka. Albo Sonia :-D

Gość gość
alicja piękne ale Annę wybieram, bo alutki nie trawię, u mnie sie tak nie zdrabnia tego imienia

Gość gość
Alicja. O wiele ladniej niz Anka. Anna to jest imie oklepane w kazdym pokoleniu, takie bez polotu. Mam wrazenie, ze rodzice nie kochali dziecka, nie zastanawiali sie nad imieniem tylko takie pierwsze z brzegu zlapali - Anka i tyle. Nie, nie podoba mi sie.

Gość gość
A Ala to jest imię z polotem według ciebie? Ala to tak jak Ela - wieś tańczy wieś spiewa. ale uwaga słuszna, ja mam to samo jak slysze ze ktos dal corce Lena, Maja albo Julka - taka masówka, nic specjalnego. pierwsze z brzegu.

Gość gość
nie zgodzę się, nie dla każdego pierwsze z brzegu. Mój tato wymarzył sobie córci Anusię, ale urodził się brat:) Później drugi i w końcu ja- po 7 latach dostałąm to imię.

Gość gość
wolę Anny bo to fajne kobitki a Alicje to panie lekkich obyczajów znam dwie i obie takie są ....sukowate że hey ......prostytutki

Gość gość
Kiedyś Anna była modna, wszyscy się lubowali w tym imieniu (albo większosc) i dlatego była tak często nadawana. Tak smao jak teraz Julia albo Maja czy ta nieszczęsna Lena. a ty się z imieniem Anna osłuchałas i wydaje ci sie ze jest bez polotu. Tak samo mam dzisiaj jak słysze Lenka, Juleczka czy Majusia. PS Ja mam Magda i to tez było czeste imie w latach 80.

Gość gość
a ja nieśmiało do tych dwóch dodałabym Ewę. Też ponadczasowe jest'