Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to przetrzymać

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam na imię Magda i mam 18 lat. Jakieś 4 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem. Adrian ma 21 lat. Nasz krótki związek zakończył się bardzo burzliwie. Ja go zakończyłam bo po jego zachowaniu widziałam, że nic do mnie nie czuł oprócz ogromnego pociągu fizycznego o czym mówił na każdym kroku ( nie wprost ale przez ogrom komplementów na temat mojego wyglądu ). Podczas naszej ostatniej rozmowy zaprezentował już całkiem to, że w ogóle mnie nie szanował- zaczął mnie obrażać. Bardzo mnie bolą nadal jego słowa. Może wiele z Was powie, że jestem głupia. Może i jestem ale na pewno nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie jaki on mi prezentował. Podczas związku działy się też niemiłe dla mnie rzeczy ale nie będe się może rozpisywać. niedawno widziałam go z inną. Może nie sam fakt mnie tak boli jak to, że ciągle wyobrażam sobie jak wspaniale ja traktuje, kocha, pieści a mnie miał za nic, chociaż wmawiał, że jestem dla niego tą jedyną, ideałem itd.

Gość gość
Przestań sobie wyobrażać. Pożegnałaś buraka i dobrze. Przypomnij sobie jaki był niemiły dla Ciebie i powinnaś się szybko wyleczyć.