Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzadusha

czy g r u b a kobieta moze wygladac dobrze

Polecane posty

Gość duzadusha

Czy wszystkie grube baby muszą mieć krókie włosy, luźne porty, albo odwrotnie za ciasne portki? Mam wrażenie, że duże, młode kobiety lubią wyglądać jak stare ciotki...

Gość gość
Chyba może,tak mi się przynajmniej wydaje. Ale z całą pewnością lepiej, aby schudła. Ja jestem grubą babą po 30 (nie młodą kobietą), mam długie do pasa włosy, zazwyczaj noszę getry,a do nich - długie,maskujące brzuch tuniki.

Moim zdaniem może. Wszystko zależy od ciuchów, jakie wybierze. I nie chodzi o to, żeby okręcać się w namiotopodobne ubrania i zakrywać wszystkie fałdki, ale dobierać ciuchy do sylwetki- eksponując jej atuty, podkreślające talię. Oczywiście jakieś super krótkie mini czy jasne getry to przesada, ale w sumie najważniejsze to czuć się dobrze w danym stroju.

Gość expercior
Gruba baba żeby nie wiem co zrobiła NIGDY nie będzie dobrze wyglądać . Kobieta ma być szczupła (nie sucha) :classic_cool: ps Nie dotyczy dewiantów

Gość gość
kobieta zeby dobrze i atrakcyjnie wygladala musi byc szczupla. Facet nie sikorka na slonine nie poleci ale tez nie pies i na kosci tez nie. Kobieta ma wygladac kobieco, wdziecznie, filigranowo i delikatnie a nie jak spaslak.

Gość Herbs
Krótkie włosy o właśnie . To jest taki brzydkie według mnie . Włosy to ozdoba i to nie tylko kobieca , męska też moim zdaniem . Te kobietki Chyba dostosowują się do mężczyzn gejów to oni lubią kobiety które mają sporo cech męskich a nie żeńskich . Tzw . schizonoidalni z chłodem uczuciowym tak bardzo boją się kobiet że wybierają jedynie te które przypominają im chłopa z wewnątrz i od zewnątrz albo zostają gejami . Nie zmienicie ich mentalności te kobiety boją się oddychać , co dopiero wyglądać inaczej na ulicy he he .

Gość Herbs
Ktoś kto ma 30 lat albo ponad uwierz mi jest młody . Stary to jest facet w wieku ponad 50 . 30 + 30 = 60 lat a gdzie jeszcze 20 i będzie 80 lat , a zazwyczaj wtedy ludzie umierają to znaczy być starym .

zauważyłam, że dużo dziewczyn z nadwagą może się pochwalić nieskazitelną cera, jedno z drugim nie ma związku zapewne, ale chodzi mi o to, by umieć znajdować i skupiać się na mocnych stronach a anie na mankamentach urody :)

kobieta która jest przy kości a czuje sie dobrze w swoim ciele -wygląda ładnie :) ps. ale dbać trzeba:) może wyglądać ładnie i kobieco..

Gość gość
żeby było tak aby nie powiedziec " patrz jaką ma puszcze pod pachami! na lianach będziemy sie puszczać."

Oczywiście, że może, ale często nie wie jak to zrobić i takie efekty.

Gość gość
Moim zdaniem nie.

Gość klaudyna900
może wyglądac ładnie, ale to nie zmienia faktu, że w jej organizmie dzieją się złe rzeczy... cukrzyca, miażdżyca, płaskostopie (z tym najlepiej udac sie do Poradni Chorób Stopy), więc co z tego, że marnuje energię na wyglądanie dobrze, skoro i tak będzie się źle czuć (mówię tu o naprawdę otyłych ludziach, nie tych normalnych, którzy przez panującą modę są wyzywani od grubasów).

Gość wid
zależy jak widziśz gruba kobietę . taką lekko przy sobie czy cos bliżej sumo Jeśli to drugie to jeszcze się z czymś takim nie spotkałem