Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Wspolzylam z chlopakiem 25grudnia w polowie okresu i sposcil mi sie. Mam dziwne objawy boli mnie z tylu kregoslup, strasznie bola mnie piersi i sa powiekszone ich gruczoly, lecz robilam test 7stycznia i wyszedl negatywny. Okres mam nieregularny ale bede go miala pewnie po 20. Dodam jeszcze ze czasami mam zgage. Czy mozliwe ze jestem w ciazy? skoro test wyszedl negatywny.

Gość gość
Taa to na pewno ciąża, tylko, że urojona :) za wcześnie na bóle kręgosłupa czy zgagę..

Gość gość
tak to ciąża :)

Gość gość
to dlaczego strasznie bola piersi? nie mialam zazwyczaj bolu piersi przed okresem.. a poza tym do okresu jeszcze troche

Gość gość
bolą Cię bo jesteś w ciąży :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
a czy ktoras z Was miala objawy bolu piersi tak wczesnie w ciazy?

Gość gość
a ten bol z tylu kregoslupa?

Gość gość
haha tak ból kręgosłupa - 6 miesiąc zgaga - 6 miesiąc piersi - początki 2 miesiąca

wkrecasz sobie ciaze i niedlugo zaczniesz miec mdlosci i bd czuc pierwsze kopniecia :D:D

Gość gość
Co do zgagi to się nie zgodzę, bo mi się zaczęła ok 4 miesiąca i czasami trwa nawet i tydzień :) bóle kręgosłupa, ok 6 mies, a ból piersi i nabrzmienie miałam już w 3-4 tygodniu ciąży na tej podstawie zrobiłam test :) jestem w 7 miesiącu obecnie

Gość gość
KonaKona nie wkrecam sobie ciazy, tylko mam takie objawy byc moze nie sa spowodoawne ciaza. Przeciez nie wmawaialabym sobie ciazy bez przesady, wiec jesli masz tutaj sie smiac to lepiej nie odpisuj bo stworzylam ten watek zeby poradzic sie, a nie zeby ktos sie szyderczo smial.

Gość gość
jesli chodzi o objawy to kazda kobieta ma je inaczej z tego co wyczytalam sie na roznych forach