Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki nie lubią męskich mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

tylko pederastów w rurkach, z brodami, kolczykami ? hipsterów i gogusiów ?

Gość gość
a co jest niemeskiego w brodzie? :D rozumiem, ze brode kojarzysz z kobieta dlatego uwazasz, ze jest niemeska

Może dlatego, że te Polki, które znasz, w takich gustują ? A jacy to są w/g ciebie "męscy mężczyźni" - czy to popularny ostatnio na forum typ alfa ? :D

Gość gość
mam na mysli hipsterów, zniewiescialych wychudzonych w rurkach z brodą = c***y

facet z brodą nie może być zniewieściały, może mieć nietwarzowe spodnie, ale pełny zarost sugeruje sporą ilość testosteronu...sorry.

Gość gość
Polki generalnie lecą po skrajnościach bo nie chcą normalnego faceta. Albo wybierają dupków, chamów, damskich bokserów albo c***y, ciepłe kluchy, facetów w rurkach itp.

Gość gość
broda = cecha kobiet :D takie rzeczy tylko na kafe

Gość gość
Polki generalnie lecą po skrajnościach bo nie chcą normalnego faceta. Albo wybierają dupków, chamów, damskich bokserów albo c***y, ciepłe kluchy, facetów w rurkach itp. = = Brawo! W końcu ktoś to zauważył...

Gość gość
Polka = kretynka wychowana wg wieśniackiej pseudokatolicko-prlowskiej kultury. Nie spodziewajmy sie po naszym narodzie zbyt wiele.

sugerując się tym forum, to normalny = nudny, szary, bez poglądów, bez zainteresowań, w spranym t-shircie i niedopasowanych spodniach :)

Gość gość
Polka = kretynka wychowana wg wieśniackiej pseudokatolicko-prlowskiej kultury. x a Polacy to jak rozumiem w innej kulturze byli wychowywani? :D

Gość gość
Morland jak ja cie nie lubie, nic madrego nie wnosisz do rozmowy, zawsze skrajnosc, wlasnie o tym piszemy, kochacie skrajnosci :D

własnie wiem, siedzisz tu non-stop, co wejdę to jesteś i informujesz mnie, że mnie nie lubisz albo próbujesz obrazić. :P

Gość gość
Morland tyle razy czytałem, to jest dopiero nudna osoba, ma sie za bog wie kogo, a pisze takie glupoty jakby ja lub jego, bog sam wie co to za tranzwestyta== bili zelazkiem po glowie :D

Gość gość
pod twim łozkiem to sie szczury z pajakami zaległy :D

Gość gość
Morland, siedzimy jako prawiki pod twoim łozkiem, a jak pojdziesz spac to sie onanizujemy nad twoja postacia :D

zboczusie malutkie...no, ale wracając do pytania. To tego typu ludzie zakładają tu tematy skarżąc się, że kobiety ich nie chcą chociaż są normalni. Pytania?

Gość gość
nie wiem kto to zaklada, ja wchodze sie tylko posmiac, czasem napisze głupi temat, ktory łykacie jak glodne pelikany, do duzych pyskow :D

Gość gość
i tego typu ludzie zakladaja tematy do zwymiotowania na temat prawictwa, dziewictwa itp. zdrad, ze guma pekla podczas bzykania az do porzygu :D

Gość gość
nie wiem Morland ale czytajac z pracy widze cie, wchodzac na chwile wieczorem tez cie widze, pozna noc tez, kiedy cie nie ma? :D

większość dnia :) Nie udawaj, ze przypadkiem na mnie wpadasz. Za każdym razem, nie ważne gdzie coś napisze o której ty się pojawiasz. Myślałam, że ja mam luźną pracę kiedy koło południa mam chwilę wolnego żeby sobie po necie szperać, ale ty chyba łóżka testujesz i z nudów piszesz :D

Gość gość
Morland ale chwila, to nie ja ci dokuczam zawsze, zeby nie było, czasami ci dogryze :D ktos inny cie jeszcze nie lubi :D

Gość gość
po to zeby was prowokowac, potem chodzicie naburmuszone i myslicie tak nie inaczej, wcale nie mysle zle o Polkach, Polakach itp to jest pic na wode, ludize sa rozni, wszedzie jest syf tak naprawde, tylko mniej lub wiecej :D