Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE DAŁAM NA WOŚP A WY

Polecane posty

też mam nadzieję że orkiestra będzie funkcjonować jak najdłużej ;)

Gość gość
Ja nie dałam, bo leniuchowałam calutki dzień w domu z mężem i córeczką :)

Gość gość
otóz ja znam sporo emigrantów którzy dają na na wośp.>>> dali, bo to sa frajerzy, ktorzy zostali wydymani przez swoja wlasna ojczyzne, opluci, zwyzywani od dziadow I zdrajcow za to, ze wyjechali, zeby oni I ich rodziny nie zdechly z glodu, a jeszcze dalej sie daja dymac... a w PL nigdy nie bedzie dobrze, dzieki wlasnie takim dotacjom emigrantow, bo politycy tylko zacieraja rece, kaska leci od frajerow, to po co cos zmieniac...

Gość gość
Jako licealistka dawno temu zbierałam kase na orkiestre,padał śnieg,mróz,ale łaziłyśmy i zbierałyśmy cały dzień.Kilkanaście lat później sprzęt z wośp uratował moje dziecko,wcześniaka,mogłam go odwiedzać,na oddziale cały sprzęt był z orkiestry,syn ma dziś 3 lata zawsze wrzuce,jak ktoś nie chce jego sprawa

Gość mamamateusza
ja nie dałam fizycznie kasy,alw wysłałam kilka smsow i mąż to samo, u mnie w miescie okradają te puszki

Gość gość
Gdyby nie WOŚP to w Pl nie byłoby nawet badania przesiewowego słuchu niemowląt jak i badań przesiewowych bioderek. Moje dziecko miało ostatnio Echo serca- sprzet ufundowany przez WOŚP ludzie my nawet nie wiem ile dzieci ma szanse na normalne zycie dzięki orkiestrze, ile wad wrodzonych zostało wcześnie wykrytych.

Gość gość
bo trzeba byc p*****m, albo totalnym egoista, zeby w PL rodzic dzieci...

Gość gość
13.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiec twoja mamusia do której grupy się zalicza?

Gość gość
o, dzięki za przypomnienie, już wysyłam sms na nr 75565 o treści SERCE :)

Gość dkadkadkakdak
Ja uważam że trzeba wspierać takie akcje, fundacje. Wiadomo nie wszystko musi się wszystkim podobać, ale ważne żeby swój 1 % podatku przekazać potrzebującym ja co roku przekazuję na Fundację Spełnionych Marzeń

Gość gość
Dalam i będę dawać! Jak sie moje dziecko urodziło to na każdym sprzeci który ratowal mu życie bylo serduszko wospu. Teraz znów jestem w ciąży i mam nadzieje ze ten sprzet nie będzie potrzebny, a jak będzie to ze Jurek zatroszczyl sie tez i o ten szpital i będzie czym ratować dziecko. Ci co nie dają - obyście nigdy nie doswiadczyli jak to jest kiedy w szpitalu czegoś nie ma a potrzebne jest na juz! Szacunek dla Owsiaka i Wospu. Ps. W tym roku nie będę na Woodstocku bo w wakacje rodzę ale za rok....

Gość Bualala
Ja np wsparłam fundację, która jest mało znana a robi dobrą robotę.. pomagają osobom z niepełnosprawnością intelektualną prowadzić w miarę samodzielne życie. Prawda jest taka, że o dorosłych niewielu pamięta i gdyby nie L'Arche, te osoby pozostawione są często same sobie..

Gość gość
Ale wy pieprzycie, ja dawałam czasem, teraz nie daję. Dla mnie te wszystkie akcje, fundacje, łzawe reklamy w telewizji "zbieram dla..." jest tak załosne, że nie mogę na to patrzeć. Nie mówię, ze nie współczuję tym ludziom, przeciwnie, wspólczuję, ale bardziej tego, ze żyją w tak popi***** kraju.

Gość gość
To jeszcze ja bo mi spam wcyhodzi jakiś. Gdyby tak tych wszystkich darmozjadów, pseudo polityków razem z Donkiem i Bronkiem na czele wziąc, tych najbogatszych ludzi, właścicieli stacji i żeby dali chociaż sto tysi na te pie.. akcje chociaz dla nich to też by było jakby splunąć to byłoby na wszystko i jeszcze więcej a nie zebrać od biednych ludzi ostatnich groszy a potem jeszcze sie tym chwalić w tv podczas gdy tamci sobie kupują buty za dziesięć tysi i s.rają na to wszystko nawet te pseudo gwiazdki śpiewające za kasę biednych naiwnych ludzi śpiewają ;/.

Gość gość
up up up