Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1995

szkola jazdy pewniak opinie

Polecane posty

Gość Kasia1995

hej, proszę o informację czy któraś z Was robiła prawko w tej szkole? jak wrażenia? Dziękuję za odp. K.

Gość gość
mi szło dość słabo nie pochwale sie za którym razem zdałam bo to hmm.. ale powiem tak po przerwie trzy letniej wróciłam do kursu nie robiłam od nowa całego kursu tylko dokupiłam godziny i zdałam za drugim razem to co wydawało sie niemozliwe stało sie faktem moim instruktorem była kobieta Pani Marta Mikoda z Krsanta Wro polecam szcególnie kobietom po wielu próbach skubana ma podejscie tylko nie sugerowac sie wygladem skromna taka troche za grzeczna ale dziwnym trafem która do niej nie poszła na jazdy ZDAŁA JA U NIEJ WYKUPIŁAM WTEDY 20 GODZIN bo miałam 3 lata przerwy

Gość gość
moja koleżanka robiła w Pewniaku i była bardzo zadowolona, ja robiłam w Jedynce to odradzam! - najgorsza szkoła we Wrocławiu, poźniej miałam jazdy doszkalające w TIPTOP to niebo a ziemia, i za 4 razem zdałam :))

Gość gość
Pani Marty nie polecam, nie ma podejscia, a największym minusem byla wycieczka do myjni lub na stacje co odbieralo bardzo duzo czasu z lekcji:/

Gość Marysia_z_wawy
Ja robiłam prawo jazdy w Havranek - polecam każdemu. DOBRA szkoła.

Gość JDziadek
W szkole Havranek brałem tylko jazdy dodatkowe ale mogę powiedzieć, że były to bardzo dobrzze wydane pieniądze. Świetny instruktor, bardzo dobrze tłumaczy, bardzo dużo mówi na temat ( mało spotykane u innych instruktorów a miałem ich 7 ) zwracając uwagę na każdy detal. Nauka jazdy u Havranka nie poszła w las, egzamin zaliczony za drugim razem pomimo ponad 50 lat na karku. Dziadek dwóch wnuków poleca Wam Havranka.

Gość gość
Zgadzam sie Pani Marty Mikoy nie polecam. Zbyt czesta strata czasu na tankowanie czy nycie auta oczywiście kosztem jazdy i tlumaczenie i rady na egzamin slabe.